100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand september 2022

Donderdag 8 September 2022 3 minuten en 22 seconden leestijd

Zender van de maand september 2022

De zomer is helaas weer voorbij, maar we kunnen weer genieten van de schoonheid van de herfst. Het wordt steeds iets vroeger donker waardoor het verleidelijk is om in de avond op de bank te kruipen om te genieten van de televisie. Je kunt deze maand bij een aantal providers een zender gratis uitproberen! Zo kun je kijken of deze zenders iets voor jou zijn. Ben je benieuwd welke zender jouw provider gratis aanbiedt? Lees dan snel verder!

Heb je nog geen internet en tv? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken welke internet provider bij jou past!

KPN

RTL Telekids is de zender van de maand september bij KPN. Op deze zender is het feest voor kinderen van alle leeftijden. Deze zender zit vol avontuur. In de ochtend kunnen de allerkleinste genieten van vrolijke animatieseries zoals Musti en PipaPanda. Later op de dag kunnen de oudere kinderen genieten van avonturen met series zoals Hotwheels en Draken rijders van Berk. Naast deze nieuwe series komen er ook allemaal oude series terug op deze zender, zoals Bassie en Adriaan en Ernst en Bobbie.

Je kijkt naar de zender van de maand bij KPN op kanaal 42.

Wil je deze zender aan blijven houden? Schaf dan het Pluspakket aan voor maar €6,99 per maand.

Delta

Bij Delta kijk je de hele maand gratis naar de zender Baby TV. Dit kanaal is van de Fox Networks Group en is speciaal voor peuters. Deze zender zendt programma’s uit om de allerkleinste te laten leren. Het zijn ononderbroken uitzendingen zonder reclame. De meeste items duren tussen de 2 en 10 minuten. Zo kunnen de kids onder andere  kijken naar ‘Songs en Rhymes’ waarbij liedjes en rijmpjes van over de hele wereld worden gezongen en naar ‘Ahoy piraten’ waarbij drie meisjespiraten nieuw landen verkennen door puzzels en raadsels op te lossen.

Baby TV is de hele maand september bij Delta gratis te bekijken op kanaal 25.

Willen je kids van deze zender blijven genieten? Dat kan met het interactief 90+ zenderpakket.

T-Mobile

INPLUS is in september de zender van de maand van T-Mobile. T-Mobile heeft voor deze zender gekozen om te vieren dat INSIGHT herdoopt isin INPLUS. INPLUS heeft een breed aanbod, van actiesporten tot avonturenprogramma’s tot lifestyleseries. Wij hebben een aantal kijktips voor jou op een rij gezet:

  • King of the hammers: Je kijkt naar een off-road racewedstrijd waar woestijnracen en rotskruipen worden gecombineerd.
    zondag 11 september om 23:00 uur
  • Supercar Blondie – Living the dream: De Australische Alexandra Hirschi heeft 48 miljoen volgers op Facebook en 10 miljoen volgers op Youtube en Instagram. Neem een kijkje in haar leven.
    Donderdag 15 september om 01:00 uur
  • Close Proximity: Duik in de wereld van auto’s, trucks en gierende banden met een inkijk in het leven van Matt Field.
    Zaterdag 24 september om 19:00 uur.

De zender van de maand INPLUS kijk je op kanaal 18.

Wil je naar deze zender blijven kijken? Dat kan met het Entertainment pakket!

Budget Alles-in-1

De zender van de maand van Buget Alles-in-1 is RTL Telekids. Deze zender is leuk voor kinderen van alle leeftijden. In de ochtenden zijn er leuke programma’s voor de allerkleinste en in de middag is de programmering voor de iets oudere kinderen. Voor de ouders is het ook leuk om mee te kijken omdat er veel oudere programma’s zoals Bassie en Adriaan terugkomen.

Je kijkt naar de zender van de maand bij Budget Alles-in-1 op kanaal 42

Als je wilt blijven kijken naar deze zender kan dat met het TV Plus pakket voor €6,99 per maand.

Caiway

Bij Caiway is Baby TV de zender van de maand. Deze zender is volledig gericht op baby’s en peuters tot ongeveer 3 jaar oud. Kinderen kijken hier naar programma’s zoals ‘Wat een prachtige dag’ waarbij kinderen mee kunnen zingen met nieuwe liedjes en een feestje kunnen maken of ‘BabyTV Studio’s’ waar historische gebeurtenissen op een leuke en interactieve manier tot leven komen.

De zender van de maand Baby TV kijk je op kanaal 21.

Genieten je kids van deze zender? Dan kunnen ze blijven kijken naar deze zender met het kinderpakket voor €4,50 er maand.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking