• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032

Wat is Black Friday?

Donderdag 19 september 2019 3 minuten en 33 seconden leestijd
Laatste update: Vrijdag 15 mei 2020

Wat is Black Friday?

Het is bijna weer zover! Black Friday Deals. Vrijdag 29 november 2019 is het Black Friday. Een dag met kortingen en aanbieden. En daar zijn wij stiekem allemaal erg gek op!

Wat is Black Friday?

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving. Veel mensen hebben deze dag vrij. Black Friday is ontstaan als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Winkeliers willen natuurlijk veel verkopen. Op deze dag adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Sommige winkels gaan al extreem vroeg open en voor de deur verzamelen zich honderden mensen. Het winkelbeeld met dranghekken, hordes mensen en enorm veel kortingen komt je misschien wel bekend voor tijdens deze dag.

Inmiddels is deze Black Friday trend overgewaaid naar Europa. Ondanks dat in Nederland Thanksgiving niet tot weinig wordt gevierd, gaan we toch mee met deze trend. Ook in Nederland is het populair om rond deze dag goedkoop je cadeaus te scoren of zelf te profiteren van alle aanbiedingen.

Niet alleen winkels maar ook steeds meer bedrijven doen mee met Black Friday. Denk bijvoorbeeld aan: internetproviders, webshops, pretparken en autodealers.

Cyber Monday

De eerste maandag na Black Friday. Maandag 2 december is het Cyber Monday. Het is een verglijkbare dag met Black Friday. De dag staat bekend om extreem hoge kortingen bij diverse winkels. Ook in Nederland wordt Cyber Monday steeds bekender. Sommige bedrijven verlengen de Black Friday korting en andere komen met nieuwe grote acties.

Black Friday internet deals

Grote kans dat providers als Caiway, Delta, KPN, NLE, Online.nl, Oxxio, Solcon, T-mobile, Tele2, XS4ALL en Ziggo ook mee doen met Black Friday. Wat de acties precies zijn is nog niet bekend. Wij houden je natuurlijk op de hoogte wanneer het zover is.

* Black Friday 2019 - UPDATE*
Er zijn inmiddels al een groot aantal Black Friday acties bekend. Je leest ze hier allemaal:

Black Friday actie Caiway

Tot en met 2 december betaal je bij Caiway maar €35,00 voor je Internet & TV pakket. Wanneer je dit combineert met vaste telefonie betaal je €37,50. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten en komt er, gratis, een monteur bij je langs die de aansluiting voor je in orde maakt.

Black Friday actie KPN

KPN biedt jou tijdens Black Friday de keuze uit vier maanden lang een korting van wel 50% op je nieuwe internetpakket of een Samsung Smart TV, ter waarde van €349,-. Deze actie geldt voor alle internetpakketten en loopt tot en met 2 december.

Black Friday actie Online.nl

Bij Online.nl is er wat te kiezen tijdens Black Friday! Wanneer je overstapt naar Online.nl kun je kiezen voor een cashback van €30,- of een Google Home Mini of een Google Chromecast. Deze actie is geldig op alle DSL Internet & TV en Alles-in-1 pakketten. Je hebt tot en met 8 december om gebruik van deze actie te maken.

Black Friday actie Oxxio

Deze actie is speciaal voor klanten die al gebruik maken van Oxxio energie. Kies je ook voor internet van Oxxio dan ontvang je nu de eerste zes maanden van je abonnement een flinke korting. Daarnaast heb je door nu over te stappen ook nog eens het gemak van al je zaken onder één dak geregeld hebben.

Black Friday actie T-Mobile

Tijdens de Black Friday week betaal je bij T-Mobile geen activatiekosten ter waarde van €30,-. Deze actie van T-Mobile loopt tot en met 2 december en geldt voor alle internetpakketten.

Black Friday actie Tele2

Ook Tele2 blijft tijdens Black Friday niet achter met een mooie deal. Net als bij T-Mobile betaal je nu geen activatiekosten, ter waarde van €30,- op alle internetpakketten. Deze actie loopt tot en met 8 december.

Black Friday actie XS4ALL

Kies je voor internet van XS4ALL? Dan krijg je daar nu een Google Chromecast bij cadeau. Deze actie loopt niet alleen tijdens Black Friday, maar tot het einde van het jaar en geldt op alle pakketten!

Black Friday actie Ziggo

Met Ziggo hebben we in november een exclusieve cashback actie. Kies nu voor Ziggo en krijg op alle internetpakketten €50,- extra korting. Wacht niet te lang, deze actie duurt nog tot en met 30 november.

Wil je nu al gebruik maken van de beste deals? Doe dan nu de PostcodeCheck en bespaar.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.