• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!

Wat is Canal Digitaal?

Dinsdag 07 januari 2020 1 minuut en 39 seconden leestijd
Laatste update: Vrijdag 15 mei 2020

Wat is Canal Digitaal?

Canal Digitaal is een Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie. In dit bericht vertellen je meer over Canal Digitaal, de handige app van Canal Digitaal en alle voordelen hiervan.

Wie is Canal Digitaal?

Canal Digitaal biedt satelliettelevisie aan via het netwerk van SES Astra. Canal Digitaal is onderdeel van M7 Group S.A. Waar ook de Nederlandse provider Online.nl onderdeel van is. Vandaar dat Online.nl ook de app van Canal Digitaal gebruikt om klanten meerdere voordelen aan te kunnen bieden. Canal Digitaal biedt ongeveer hetzelfde aanbod als kabeltelevisie en interactieve televisie. Naast dit aanbod kunnen ook alle ongecodeerde kanalen via de satelliet worden bekeken.

Internet van Canal Digitaal

Naast het vele aanbod van televisie, biedt Canal Digitaal ook internet aan. Dit doen ze via verschillende providers. Online.nl is hier een van. Canal Digitaal levert dus zelf geen internet maar bundelt de krachten samen met andere internetproviders. Via deze providers kan je kiezen uit diverse glasvezelpakketten. Wanneer op jouw adres (nog) geen glasvezel ligt, kan je niet via de website van Canal Digitaal je internet regelen.

Ben je benieuwd welke tv- en internetproviders jij op jouw adres ontvangen? Doe dan nu de postcodecheck.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging

TV via de TV-app

Met deze app van Canaal Digitaal kan je live tv kijken. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store voor Andriod en in de App Store voor Apple. De app is te gebruiken door iedereen met een abonnement met Canal Digitaal TV. Vanaf €11,95 per maand kan je al een abonnement nemen. Deze is dan maandelijks opzegbaar. Vervolgens maak je een account aan, download je de Canal Digitaal TV App en kijk je binnen 2 minuten op je telefoon, tablet of laptop.

Welke voordelen heeft de Canal Digitaal TV App?

• Eenvoudig streamen via een Chromecast naar je tv
  • Live tv-kijken in HD, in alle EU-landen
  • Kijk programma’s tot 7 dagen terug
  • Begin Gemist
  • 100+ On-Demand filmhuisfilms
  • Herinneringen instellen voor je favoriete films
  • Kijk met 5 tegelijk
  • FOX Sports 1