100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Onze top 10 films op Canal Digitaal

Woensdag 20 Juli 2022 4 minuten en 40 seconden leestijd

Onze top 10 films op Canal Digitaal

Canal Digitaal is een aanbieder van Nederlandse satelliet televisie. Je kunt tv kijken via de satelliet of via de Canal Digitaal TV app. Je kunt naast tv ook films en series kijken. Het +aanbod bestaat uit content van Canal+, BBC First, National Geographic, Starzplay, History, Love Nature, Film1, Canal Video on demand, Inplus, MTV, Comedy Central, Nickelodeon en Spike. Als je iets wilt kijken kun je dus kiezen uit een breed aanbod. Omdat het aanbod zo groot is, is het lastig om een keuze te maken. Wij willen jou daarbij helpen. Daarom hebben wij onze top 10 van films en series op Canal Digitaal opgesteld. Heb je nog aanbevelingen voor ons? Dan horen wij deze graag!

 1. The Act (StarzPlay): The Act is een Amerikaanse dramaserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het verhaal is gebaseerd op het leven van Gypsy Rose Blanchard en haar moeder Dee Dee Blanchard. Terwijl Gypsy opgroeit is ze altijd ziek en overal allergisch voor. Naarmate ze ouder wordt heeft ze door dat dit niet het geval blijkt te zijn, maar dat haar moeder elke keer ziektes verzint voor haar. Als Gypsy op een gegeven moment een vriendje krijgt heeft ze het helemaal gehad en wil ze zelfs haar moeder vermoorden. Deze serie zorgt echt voor een geestelijke verwarring en je kijkt er met open mond naar. Het is bizar dat dit gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Door het goede acteerwerk en het interessante verhaal kun je niet stoppen met kijken. En vooral het einde verwacht je niet.
   
 2. The Hitman’s Bodyguard (Film1): Michael Bryce aanvaardt een aanbod van Interpol om de huurmoordenaar Darius Kincaid van Manchester naar Den Haag te begeleiden. Dit klinkt heel makkelijk, maar niets is minder waar. Michael is namelijk doelwit van een tirannieke Wit-Russische dictator. Lukt het hem om Darius naar Den Haag te krijgen? Deze hilarische komedie laat je 100 minuten lang genieten. Met Ryan Reynolds als hoofdrolspeler is een film al snel leuk!
   
 3. Brimstone (Film1): Het leven in het wilde Amerikaanse Westland is aan het eind van de negentiende eeuw hard en meedogenloos. De jonge moeder Liz probeert haar mannetje te staan tegen de verraderlijke dominee. Ze weigert zijn slachtoffer te worden en vecht voor een beter leven. Deze thriller is tot het einde spannend. Thema’s als schuld, boetedoening en vergelding komen naar voren. Het is een indrukwekkende film met shockerende belevenissen.
   
 4. The Great (StarzPlay): Dit komische drama is gebaseerd op de opkomst van Catharina de Grote. We zien haar van buitenstaander uitgroeien tot de langst heersende vrouw uit de Russische geschiedenis. The Great vertelt het verleden in een heel modern verhaal. Het verhaal bevat komische en platte humor.
   
 5. Possessions (Canal+ Serie): Natalie is een jonge Franse vrouw die in Israël woont. Ze wordt er van beschuldigd dat ze haar man heeft vermoord op hun huwelijksnacht. De Franse consulaat Karim wordt geobsedeerd door dit mysterie. Deze fascinerende detectiveserie laat een integrerend moordmysterie zien. Zeker een aanrader.
   
 6. Vlucht HS13 (Canal+ Serie): Liv heeft een succesvol leven als zakenvrouw, totdat haar leven volledig op zijn kop komt te staan. Het vliegtuig waar haar man Simon in zat, op weg naar Barcelona, is neergestort. Tot ze er achter komt dat hij nooit is ingestapt, maar waar is hij dan? Dit is een fijne serie met een spannend verhaal.
   
 7. Dr. Death (StarzPlay): Deze serie vertelt het verhaal van dr. Christopher Duntsch, een slimme neurochirurg met een succesvolle praktijk. Steeds meer patiënten van hem raken blijvend gehandicapt of overlijden. Neurochirurg Robert en vaatchirurg Randall roepen hem een halt toe. De afleveringen zijn shockerend en wraakroepend. De serie zet je aan het denken en maakt je bang.  
   
 8. Passengers (StarzPlay): Op een routinereis door de ruimte naar een verre kolonie, zijn meer dan 5000 slapende bemanningsleden aan boord om 100 jaar later te ontwaken. Jim en Aurora ontwaken 90 jaar te vroeg uit hun slaap en zullen dus de rest van hun leven op het ruimteschip met elkaar door moeten brengen. Eerst kunnen ze elkaar niet uitstaan, maar uiteindelijk vallen ze voor elkaar. Tot overmaat van ramp komen ze er achter dat het ruimteschip in gevaar is. Deze film heeft een goed en spannend verhaal, het acteerwerk is goed en de film heeft prachtige special effecten.
   
 9. Gangs of London (StarzPlay): Finn Wallace is 20 jaar de machtigste crimineel in London geweest. Nu is hij dood maar niemand weet wie de opdracht heeft gegeven op de aanslag. Zijn zoon moet zijn plek innemen. Deze overname zorgt voor opschudding in de wereld van de internationale misdaad. Deze serie vertelt het verhaal van een machtsstrijd tussen verschillende internationale bendes. Deze serie is keihard door de focus op geweld, maar hij is heel erg goed.
   
 10. Bride Wars (Film1): Liv en Emma zijn al zo lang ze kunnen herinneren beste vriendinnen. Tot ze er achter komen dat ze hun bruiloft op dezelfde dag hebben gepland. Ze worden rivalen van elkaar en maken het elkaar heel lastig om hun droombruiloft te plannen. Ze zijn beide niet bereid om hun trouwdatum aan te passen en het groeit uit tot een oorlog. De vriendinnen worden geacteerd door Anne Hathaway en Kate Hudson, beide geweldige actrices. Ondanks de oorlog van de vriendinnen zien we dat beste vriendinnen alles overleven, dat maakt deze film mooi.     

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking