100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze Top 10 films op Pathé Thuis

Woensdag 7 September 2022 4 minuten en 49 seconden leestijd

Onze Top 10 films op Pathé Thuis

Ben jij een echte film liefhebber? Dan is Pathé Thuis echt iets voor jou. Je kijkt naar de nieuwste en leukste films, gewoon vanuit huis. Je betaalt geen vast bedrag voor een abonnement, maar je betaalt per film. Je kunt films huren vanaf €2,99! Wil jij een film die nu in die bioscoop is graag zien? Na ongeveer 3 tot 4 maanden is dit mogelijk vanuit huis. Naast nieuwe films bestaat het aanbod ook uit klassiekers. Wij hebben onze top 10 samengesteld!

 1. Costa!! (2022): Ken je de film Costa van vroeger met Katja Schuurman nog? Nu is het de beurt aan dochter Anna die naar Spanje reist om er achter te komen hoe haar moeder was op haar leeftijd als propper van een van de grootste clubs in Salou. Je kijkt naar de Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschappen. Een echte feel good movie waardoor je helemaal de zomer voelt.
   
 2. No Time to die (2021): James bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Helaas wordt dit abrupt onderbroken. Zijn oude vriend en CIA agent Felix leiter heeft zijn hulp nodig bij het bevrijden van een ontvoerde wetenschapper. James bond komt een mysterieuze schurk op het spoor die gewapend is met gevaarlijke nieuwe technologieën. Deze 007 film is zoals we gewend zijn weer erg goed. Het is een opwindende, leuke en ook emotionele film met geweldige acteurs. Zeker een aanrader.
   
 3. Firestarter (2022): Het jonge meisje Charlie heeft bijzondere pyrokinetische gaven, ze kan dingen in brand laten vliegen. Niet alleen zij heeft een gave, haar ouders hebben ook een gave, maar ieder zijn gave is anders. De organisatie The Shop wil de gaves gebruiken als wapen, maar Charlie laat dit niet gebeuren en probeert haar en haar familie te beschermen. Het is een indrukwekkende en onvoorspelbare film met een emotioneel einde.
   
 4. Dog (2022): Briggs is een ex-soldaat. Hij moet legerhond Lulu naar de begrafenis van zijn overleden baasje sturen. De taak lijkt simpel, maar niets is minder waar. Het gedrag van Lulu drijft Briggs tot het uiterste en samen overtreden ze een handjevol wetten. In deze film zien we wat voor emotionele band mens en hond op kunnen bouwen. Het is een mooie film met een geweldige hond en aantal onverwachte wendingen.
   
 5. Ambulance (2022): Wat begint bij een bankoverval, eindigt in de meest krankzinnige ontsnappingspoging ooit. De daders van de overval kapen namelijk een ambulance met een verpleegkundige en een agent die voor zijn leven vecht. Je kijkt begin tot eind naar actie en je zit zelf ook echt in de ambulance. Het is dus een geweldige actiefilm.
   
 6. The lost City (2022): Een film met Sandra Bullock en Channing Tatum moet wel goed zijn. De schrijfster Loretta is op promotietoer van haar nieuwste boek. Tijdens deze tour wordt ze ontvoerd door een miljardair die hoopt dat zij hem naar de oude schat van de verloren stad uit haar boek kan leiden. Deze film heeft een ongelofelijk grappige verhaallijn met super acteerwerk.
   
 7. Stoker hills (2020): Wil jij een echte horror/thriller kijken? Dan is Stoker hills een film voor jou. Drie studenten zijn een horror film aan het filmen, maar ze komen terecht in hun eigen ergste nachtmerrie. Ze kunnen alleen overleven door twee rechercheurs die de camera vinden die zij hebben achtergelaten, omdat een deel van de ontvoering gefilmd is. Het is nu wel een race tegen de klok en wat de rechercheurs ontdekken is erger dan ze ooit hebben gezien. De spanning houdt je geboeid en hierdoor wil je de uitkomst weten.
   
 8. Sing 2 (2021): In Sing 1 zien we dat de Koala Buster een talentenjacht organiseert om zijn theater te redden. In deel 2 zien we Koala Buster met zijn hechte groep dierenartiesten in de voorbereiding naar een optreden in een stad vol entertainment, glitter en glamour. Het is een heerlijke film om naar te kijken met schattige personages. Niet alleen een hele leuke film voor kinderen, maar ook met super veel humor voor volwassenen. De ideale familie film.
   
 9. Ik wist het (2022): Mia heeft op haar 30e nog geen man en is ongelukkig op haar werk. Ze besluit om dit opzij te zetten en naar haar dromen te luisteren. Ze opent haar eigen bloemenwinkel en ontmoet haar droomman! Of misschien is iemand anders wel haar droomman? Dit is een heerlijke romcom om bij weg te zwijmelen.
   
 10. Last seen alive (2022): Will brengt zijn ex vrouw Lisa naar het huis van zijn schoonhouders, tot ze plots verdwijnt bij een tankstation. Hij duikt in de criminele onderwereld van de stad terwijl hij op de vlucht is voor de autoriteiten omdat hij haar koste wat het kost wil vinden. Deze films heeft de juiste hoeveelheid angst met geloofwaardige personages.

Dit is op dit moment onze top 10! Mocht je nog een aanvulling hebben laat het ons zeker weten, dan hebben wij weer een excuus om een film te kijken.

Hoe kijk je naar Pathé Thuis?

Om naar Pathé Thuis te kijken heb je een profiel nodig, maar geen abonnement. Je betaalt namelijk niet maandelijks voor een abonnement, maar je betaalt per film die je huurt. Zodra je een abonnement hebt kun je de film uitkiezen die je wilt kijken. Je klikt op huren en hij blijft 48 uur beschikbaar.

Je kunt kijken via het web, maar ook via de Pathé Thuis app. Je hebt wel een goede internet verbinding nodig. Heb jij nog geen goede internet verbinding? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken wat er mogelijk is op jouw adres!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking