XS4ALL Televisie-app

Dinsdag 19 November 2019
Laatste update: Vrijdag 15 Mei 2020 1 minuut en 42 seconden leestijd

XS4ALL Televisie-app

Natuurlijk mag XS4ALL ook niet ontbreken in het rijtje met apps. XS4ALL heeft een inmiddels vernieuwde en verbeterde Televisie-app. Waarmee je tv kan kijken, de tv-gids gebruiken en opnames inplannen en bekijken in de app. Wat zijn de voordelen en hoe werkt de app?

Voordelen

Met de XS4ALL Televisie-app maak je van je computer een televisie. Je logt gemakkelijk in via de website met je abonnementsnummer en pincode. Je ontvangt direct de volgende voordelen:

• In heel Europa televisie op je laptop of computer
  • Uitzendingen 7 dagen terugkijken vanuit de tv-gids
  • Live TV pauzeren
  • Begin Gemist
  • Films en Series uit het Basis- en Pluspakket
  • Mogelijkheid om zelf de beeldkwaliteit uit te kiezen voor Wifi, 3G en 4G
  • De app gebruiken om via een groot scherm TV of video’s te kijken met een Chromecast

TV kijken op groot scherm

Wil je nu toch liever televisie kijken via de TV dan op een laptop of smartphone. Ook dat is een van de voordelen van XS4ALL. Je kan de app heel gemakkelijk bekijken op de TV door het gebruiken van een Chromecast. Hoe werkt het?

1. Druk op het Chromecast-icoontje rechtsboven in het scherm of in de videospeler
  2. De app verbindt nu met de Chromecast
  3. Je kan nu een video of live televisie afspelen op het scherm

Let er wel op dat de Chromecast en het apparaat waarmee je kijkt, op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Wanneer kan je gebruik maken van de app?

De app is alleen voor klanten van XS4ALL. Klanten die een pakket hebben waarin Televisie van XS4ALL zit, hebben toegang tot de app. Klanten kunnen deze app kosteloos gebruiken.

Thuis en buitenshuis

Thuis kan je gemakkelijk via je computer, laptop, smartphone of tablet kijken. Vanuit huis is het mogelijk om met 3 tablets of smartphone te gelijk gebruik te maken van de app.

Je kan de app ook onderweg bekijken via Wifi-netwerken, 3G- of het 4G-netwerk. Buitenshuis is het mogelijk op 2 apparaten (tablets of smartphones) tegelijk te gebruiken. Buitenshuis kan je alleen televisie kijken in SD-kwaliteit.