Video's

Welkom op de video pagina van ProviderCheck. Wij behandelen hier alle vragen over techniek, internet, hardware, interactieve televisie, providers en privacy in leuke video’s! In deze video’s proberen wij de onderwerpen op een makkelijk manier voor jullie uit te leggen en hopen dat jij hier het antwoord vindt op jouw vraag. Veel kijkplezier!

13
Video - Wat is een COAX-kabel?
0 minuten en 24 seconden

Video - Wat is een COAX-kabel?

Heb je wel eens van een COAX-kabel gehoord? Je hoort dit regelmatig voorbij komen in combinatie met internet. Wanneer je kabelinternet afsluit, ontvang je internet via de COAX-kabel. Maar wat is een COAX-kabel precies en hoe vind je er eentje die bij jouw behoefte past?

Lees verder
Video - Waarom is mijn internet traag?
0 minuten en 21 seconden

Video - Waarom is mijn internet traag?

Heb je last van traag internet? Wij gaan je helpen met het versnellen van je internet door middel van video. Volg deze stappen en je hebt binnen de kortste keren weer snel internet!

Lees verder
Video - Wat is een wifi repeater
0 minuten en 20 seconden

Video - Wat is een wifi repeater

Met een Wifi repeater kun je je Wifi signaal versterken en ontvang je overal in je woning een sterk Wifi signaal ontvangt. Dat komt omdat de Wifi repeater het Wifi signaal van de router opvangt en herhaalt. Hetzelfde signaal wordt dus eigenlijk door de Wifi repeater nog een keer verzonden. Hoe dit precies werkt allemaal leggen wij uit in deze video!

Lees verder
Video - Wat is het verschil tussen bits en bytes?
0 minuten en 19 seconden

Video - Wat is het verschil tussen bits en bytes?

Er bestaat veel verwarring over de snelheid van internet. Hierbij is het kennen van de definities Bits en Bytes heel handig. Deze twee termen worden vaak ten onrechte door elkaar gehaald, maar zijn wel belangrijk bij het kiezen van een internetprovider die bij jou past. Wij leggen deze termen voor jou uit!

Lees verder
Video - Wat is T-Mobile onbeperkt 4G voor Thuis
0 minuten en 20 seconden

Video - Wat is T-Mobile onbeperkt 4G voor Thuis

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar er zijn nog plekken in Nederland waar bijna geen tot geen internetverbinding is. Dit zijn plekken waar gewoon nog geen kabel ligt bijvoorbeeld in buitengebieden. T-Mobile heeft hier dé oplossing voor, namelijk onbeperkt 4G internet voor thuis! In deze video leggen wij alles uit over T-Mobile onbeperkt 4G voor Thuis.

Lees verder
Video - Netflix en videoland kijken zonder smart tv!
0 minuten en 14 seconden

Video - Netflix en videoland kijken zonder smart tv!

Heb je geen Smart TV maar wel Netflix? Je kunt alsnog je favoriete serie op groot scherm kijken! Net als dat je naar Videoland kunt kijken zonder Smart TV. Maar hoe doe je dit? Wij leggen het uit in deze video!

Lees verder