100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Video's

1
Video - Wat is kabelinternet?
0 minuten en 23 seconden

Video - Wat is kabelinternet?

Kabel internet is breedband internet dat wordt geleverd via het traditionele kabeltelevisienetwerk. Al sinds 1995 is het in Nederland mogelijk om gebruik te maken van internet dat via een signaal over de kabel wordt verzonden. Wij leggen via deze video op een makkelijke manier uit wat kabelinternet is. Kijk snel verder!

Lees verder
Video - Internet op de Camping
0 minuten en 36 seconden

Video - Internet op de Camping

Op de meeste campings wordt inmiddels gratis Wifi aangeboden. Ideaal zou je denken, zo kun je nog steeds het nieuws in de gaten houden en je e-mails. Ook kun je FaceTime gesprekken voeren met de familie thuis en foto’s versturen. Het grote nadeel is echter dat de gratis wifi netwerken vaak heel langzaam zijn. Wat kun je hier aan doen? Wij leggen het uit!

Lees verder
Video - Wat is ISP?
0 minuten en 19 seconden

Video - Wat is ISP?

De term ISP staat voor Internet Service Provider. dus eigenlijk voor internetprovider. Een organisatie of persoon die diensten levert op of via het internet aan zowel consumenten als zakelijke klanten. Dit kunnen internet verbindingen zijn maar ook andere diensten welke via het internet worden aangeboden.

Lees verder
Video - Wat is een ISRA Punt?
0 minuten en 30 seconden

Video - Wat is een ISRA Punt?

Om gebruik te kunnen maken van internet in je woning sluit je het modem die je van je provider krijgt aan op het ISRA punt. Een ISRA aansluiting is in de meeste woningen aanwezig, maar soms moet je het ISRA punt zoeken of moet je een nieuwe ISRA aansluiting laten installeren. Wat is een ISRA punt precies, hoe kun je een ISRA punt aansluiten en hoe herken je een ISRA punt? We vertellen het je in deze video.

Lees verder
Video - Wat is DSL internet?
0 minuten en 25 seconden

Video - Wat is DSL internet?

DSL internet is de afkorting van Digital Subscriber Line. Deze techniek zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van het internet over een koperdraadverbinding, oftewel de traditionele telefoon aansluiting. Zo kun je internetten via een ADSL of VDSL abonnement. Maar hoe werkt dit? En wat zijn ADSL en VDSL internet? Wij leggen het jou uit!

Lees verder
Video - Wat is 4G internet voor thuis?
0 minuten en 24 seconden

Video - Wat is 4G internet voor thuis?

4G internet voor thuis biedt je een alternatief voor onder andere kabelinternet, DSL internet en glasvezelinternet. Je ontvangt een 4G internetsignaal van de zendmasten van je provider. Het modem van je provider zet dit signaal bij jou thuis om naar een wifi signaal. Vooral geschikt voor adressen waar geen goede internetverbinding mogelijk is zoals in buitengebieden.

Lees verder
1