100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Video's

Welkom op de video pagina van ProviderCheck. Wij behandelen hier alle vragen over techniek, internet, hardware, interactieve televisie, providers en privacy in leuke video’s! In deze video’s proberen wij de onderwerpen op een makkelijk manier voor jullie uit te leggen en hopen dat jij hier het antwoord vindt op jouw vraag. Veel kijkplezier!

Video - Wat te doen bij een internetstoring?
0 minuten en 36 seconden

Video - Wat te doen bij een internetstoring?

Als jij bezig bent op het internet en er is een storing is dat natuurlijk heel vervelend. Gelukkig kun je vaak zelf ook iets aan deze storing doen. Ben je benieuwd hoe? Bekijk de video!

Lees verder
Video - Wat is een COAX-kabel?
0 minuten en 33 seconden

Video - Wat is een COAX-kabel?

Heb je wel eens van een COAX-kabel gehoord? Je hoort dit regelmatig voorbij komen in combinatie met internet. Wanneer je kabelinternet afsluit, ontvang je internet via de COAX-kabel. Maar wat is een COAX-kabel precies en hoe vind je er eentje die bij jouw behoefte past?

Lees verder
Video - Wat is een ISRA Punt?
0 minuten en 30 seconden

Video - Wat is een ISRA Punt?

Om gebruik te kunnen maken van internet in je woning sluit je het modem die je van je provider krijgt aan op het ISRA punt. Een ISRA aansluiting is in de meeste woningen aanwezig, maar soms moet je het ISRA punt zoeken of moet je een nieuwe ISRA aansluiting laten installeren. Wat is een ISRA punt precies, hoe kun je een ISRA punt aansluiten en hoe herken je een ISRA punt? We vertellen het je in deze video.

Lees verder
Video - Wat is IPTV?
0 minuten en 22 seconden

Video - Wat is IPTV?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Je ontvangt televisie via een IP Protocol. Hoe werkt IPTV? Ontvang je een IPTV box, of kun je IPTV installeren op smart tv? Is IPTV smart tv wel mogelijk? Wij leggen je in deze video alles uit over IPTV en hoe je kunt kijken.

Lees verder
1
Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking