100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Over CANAL+

***Probeer CANAL+ Films & Series tijdelijk 1 maand gratis met code: SUMMERDEALAW24***
 

Specialiteit: Bij CANAL+ kijk je naar alle grote reguliere zenders. Ze bieden ook zenders voor sportfans, zoals ESPN Compleet, natuur- en documentaire zenders waaronder Love Nature en kwaliteitszenders als BBC First. Met meer dan 75 zenders is er genoeg te kiezen. Daarnaast kijk je bij CANAL+ de beste films & series on demand.

Informatie: Met de CANAL+ TV App kijk je naar je favoriete tv-programma’s, sport, films én series in één app. Kijk op je smart-tv, telefoon, laptop of tablet. Zo mis je niets van je favoriete programma’s.

Ben jij een echte stream koning? Dan is CANAL+ ideaal voor jou. Bij CANAL+ ontvang je naast het meest uitgebreide zenderaanbod en Films & Series voor urenlang kijkplezier. Daarnaast zie je alles van de Eredivisie live met ESPN Compleet.

De app is te downloaden op je smart tv, telefoon of tablet. Je kunt via de browser kijken op een pc of laptop. Daarmee kun je in alle EU-landen programma’s en series streamen. Kijk op 5 verschillende apparaten (max 2 tegelijkertijd).

Is er een leuke film op tv die je helaas niet kunt zien? Geen probleem, met de TV app kun jij deze film tot 7 dagen terugkijken.

Tip! In de CANAL+ app vind je een pagina speciaal ingericht voor sportliefhebbers. Hier vind je alles over sport. Je ziet wat er live op tv is en wat er op het programma staat. Ook kun je je favoriete sportprogramma’s tot 7 dagen terugkijken.

Pluspunten
 • Tot 7 dagen terugkijken
 • Programma’s, series en films toevoegen aan ‘Mijn lijst’
 • Maandelijks opzegbaar
 • Live TV
 • Op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken
 • Veel aandacht voor sport
 • Uniek aanbod met haar eigen Films & Series
 • Door de tv gids kun je zien wat er op tv is en komt en een herinnering instellen
Minpunten
 • In vergelijking met andere streamingdiensten is CANAL+ vooral gericht op tv kijken. Het aanbod van films & series is kleiner
 • Je kunt geen programma’s downloaden om zonder internet terug te kijken
 • Je kunt een programma na 7 dagen niet meer terugkijken
 • De app is alleen beschikbaar binnen de EU. Reis je verder dan de EU? Dan kun je geen tv kijken via de app

Previews

CANAL+ 1
CANAL+ 2
CANAL+ 3
CANAL+ 4
CANAL+ 5
CANAL+ Top 3
 • The Brigade

  The Brigade

  Voormalig Special Forces-soldaat Saïd is de nieuwe leider van The Brigade. Dit is een eliteteam van jonge en strijdlustige politieagenten die georganiseerde misdaad en terrorisme bestrijden in Parijs. Terwijl The Brigade verwikkeld raakt in een bendeoorlog die Parijs in brand kan zetten, worstelt Saïd om zijn waarden te behouden. Hij probeert zijn weg te vinden als leider van de eenheid.

 • Hitman's wife's Bodyguard

  Hitman's wife's Bodyguard

  Top-bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Drie jaar nadat Bryce gedwongen werd om samen te werken met zijn aartsvijand Kincaid, worden de heren opnieuw tot elkaar veroordeeld. De opdracht van Bryce is ditmaal om Kincaids vrouw Soniate beschermen.

 • S.W.A.T.

  S.W.A.T.

  Een lokaal geboren en getogen S.W.A.T.-luitenant moet kiezen tussen zijn trouw aan de straat en zijn plicht aan zijn medeagenten wanneer hij een speciaal getrainde eenheid moet leiden die het laatste redmiddel is tegen de misdaad in Los Angeles.

Alles over CANAL+

CANAL+ is perfect voor de echte televisie liefhebber. Kijk jij graag tv, maar ben je niet veel thuis? Dat is met CANAL+ geen probleem. Door middel van de CANAL+ TV app kijk jij namelijk overal en wanneer je maar wilt tv.

Naast tv kijk je ook naar series waaronder series gemaakt door CANAL+ zelf. Geniet van unieke series, meer dan 75 tv zenders en maak gebruik van de opties terugkijken en opnemen!

Wat is CANAL+?

Canal Digitaal is een Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie via het satellietnetwerk van SES Astra. Daarnaast zijn ze ook aanbieder van IPTV. Ze hebben een vergelijkbaar aanbod als aanbieders van kabel- en interactieve televisie.

Wanneer je een abonnement hebt op satelliettelevisie kun je naast het aanbod van Canal Digitaal ook veel ongecodeerde zenders ontvangen, zoals BVN en veel Duitse en Britse zenders. Je kijkt tv van Canal Digitaal via de satelliet of via de Canal Digitaal app .

Naast televisie biedt Canal Digitaal ook internet. Dit is geen internet via de schotel, maar DSL of glasvezelinternet. Het Canal Digitaal internet bieden zij aan in samenwerking met internet provider Online.nl.  

De geschiedenis van Canal Digitaal

Satelliettelevisie kwam naar Europa in de jaren 80. In 1985 ontstond betaaltelevisie. Een van de pioniers in Europa was ATN (Abonnee Televisie Nederland), welke in maart 1985 vervangen werd door FilmNet. In 1996 nam het Franse Groupe Canal+ FilmNet over.

In Nederland veranderde de naam in CANAL+. Canal Plus werd opgesplitst in twee gedeeltes, namelijk het satellietpakket onder de naam Canal Digitaal tv en de betaaltelevisiezenders nog onder de naam FilmNet. Uiteindelijk werden de zenders in 1997 gefaseerd en ook omgedoopt in CANAL+.

Tegenwoordig is ook de CANAL+ app beschikbaar. Hierbij is geen satelliet meer nodig om tv te kunnen kijken. 

Wat biedt de CANAL+ app?

Met de CANAL+ TV app kijk je altijd en overal tv. Hierdoor kun je ook onderweg in de trein of in je vakantiehuisje je favoriete tv programma’s volgen. Wil je graag iets zien, maar heb je op dat tijdstip andere plannen? Geen probleem, je kunt namelijk programma’s opnemen of programma’s terugkijken tot 7 dagen.

Wil je graag tv kijken, maar weet je niet wat er te zien is? Gebruik dan de de tv gids voor de CANAL+ zenderlijst om te kijken waar je interesses liggen. Je beschikt over meer dan 75 zenders!

Naast tv-programma’s kijk je ook series en films. Je bekijkt dan films die op tv zijn geweest. Deze blijven 7 dagen beschikbaar in de Canal+ app. Daarnaast kun je ook films kijken van Film1 en films die CANAL+ on demand aanbiedt.

De series die CANAL+ in haar aanbod heeft zijn series van onder andere Lionsgate+, BBCFirst, National Geographic, Love Nature, Fox en 24 Kitchen.

Het menu van de CANAL+ TV app bestaat uit het volgende:

 • Home: Hier zie je wat er nu op tv is, series en films die standaard in het tv-pakket zitten, en sport. Daarnaast kun je doorklikken naar de pagina’s ‘series & films’, ‘televisie’ en ‘sport’;
 • Ontdekken: Hier zie je ‘nu op tv’, ‘trending afgelopen week’, ‘gemist per zender’, ‘kijk deze films terug’ en ‘sport terugkijken’. Daarnaast kun je doorklikken naar de pagina’s ‘sport’, ‘tv-programma’s’ en ‘Films op tv’.
 • Live TV: Hier zie je alles wat op dit moment live op tv is. Ook zie je een laadbalkje bij alles zodat je kunt zien hoe lang het programma al bezig is. Je kijkt dus CANAL+ Live TV.
 • Mijn lijst: Wanneer jij iets graag wilt zien dan kun je op het plusje (in mijn lijst) klikken. Wanneer je dit doet dan verschijnt het in je lijst. Zo kun je makkelijk terugvinden wat je graag wilt zien. Je lijst is onderverdeeld in meerdere kopjes, namelijk: CANAL+ Series, Tv-programma’s, Opnames, Herinneringen en Erotheek.
 • TV Gids: In de TV gids kun je zien wat er vandaag op tv is en wat er op tv komt. Je kunt de gids tot 7 dagen terugkijken en je kunt tot 8 dagen vooruit kijken.
 • +Aanbod: Onder +Aanbod staan drie kopjes, namelijk ‘TV Gemist’, ‘Canal+ Series’ en ‘Erotheek’. Zodra je een zender geselecteerd hebt zie je alle programma’s die uitgezonden zijn tot en met 7 dagen terug. Bij CANAL+ Series zie je het aanbod van films en series. Je kunt hier een genre kiezen of je kunt kiezen uit het aanbod van bijvoorbeeld film1 en Lionsgate+. Bij Erotheek zie je het aanbod erotiek zenders.

Hoe werkt de CANAL+ TV app?

Om gebruik te maken van de CANAL+ tv app moet je ten eerste een abonnement hebben. Die sluit je eenvoudig online af.

De app werkt heel intuïtief en gebruiksvriendelijk. Zie je iets wat je leuk vindt? Dan kun je dit aanklikken om te kijken. Wil je het graag later bekijken, dan kun je het toevoegen aan je lijst zodat het makkelijker terug te vinden is.

Ook opnemen is mogelijk, zelfs meerdere dagen vooruit. Zoek wat je wilt opnemen en open het. Vervolgens zie je onder de titel en tijd 3 icoontjes staan. Je kunt nu een herinnering instellen, opnemen of het toevoegen aan je lijst.

Wanneer je iets opgenomen hebt verschijnt het ook in je lijst. Je kunt je opnames ook terugvinden door in je app onderin op ‘meer’ te klikken. Hier zie je ‘mijn opnames’ staan.

Maak je gebruik van de webversie? Dan kun je rechtsboven naast de zoekfunctie je opnames terugvinden.

Kijk je liever series en films? Deze vind je terug onder ‘+Aanbod’. Hier kun je ‘CANAL+ Series’ aanklikken.

Maak je gebruik van de CANAL+ app en wil je graag kijken op groot scherm? Maak dan gebruik van Google Chromecast of Apple TV om de content te streamen. Als je een Smart TV hebt is de kans groot dat de CANAL+ smart tv app beschikbaar is op jouw tv.

Welke abonnementen heeft CANAL+?

Wil je graag een CANAL+ abonnement? Je kunt kiezen uit drie abonnementen, namelijk tv via app of tv via satelliet.

 • CANAL+ tv, sport, films & series: dit abonnement kost €14,95 per maand. Je kijkt live naar meer dan 75 zenders inclusief ESPN. Je hebt geen kastjes of kabels meer nodig omdat het alles via een app werkt. Je kijkt naar meer dan 150 series & films en het is maandelijks opzegbaar. De eerste week is gratis!
 • CANAL + films & series: dit abonnement kost €4,99 per maand. Je kijkt naar meer dan 150 series & films van Europese bodem. Je kijkt de eerste week gratis!
 • Jaaraanbod CANAL+ films & series: TV via de satelliet kost €26,95 per maand. Je kijkt live naar 87 zenders inclusief ESPN. Dankzij tv via de schotel heb je meer dan 10 extra zenders. Je maakt gratis gebruik van de tv app en je kunt naar meer dan 150 series & films kijken. Voor tv via de satelliet heb je wel een schotelset nodig.

Klantenservice CANAL+

Heb jij een inhoudelijke vraag over CANAL+? Dan adviseren wij om contact op te nemen met CANAL+ zelf. Wij zijn namelijk een vergelijkingssite voor internet providers en wij zijn niet van CANAL+. Je kunt CANAL+ telefonisch bereiken op nummer: 088 003 85 55