100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Over SkyShowtime

Specialiteit: SkyShowtime biedt het beste entertainment van ’s werelds beroemdste studio’s zoals Universal, Dreamworks, Nickelodeon, Sky, en meer.

Informatie: SkyShowtime is een nieuwe streamingservice in Nederland die het beste entertainment aanbod van 's werelds beroemdste studio’s biedt, voor het hele gezin.

Sinds 25 oktober 2022 is SkyShowtime beschikbaar in Nederland. Je kunt kijken naar duizenden uren entertainment voor het hele gezin. Je hebt de keuze tussen een brede selectie van ’s werelds meest langverwachte series en films. Deze streamingdienst is van de grote Amerikaanse mediabedrijven Paramount en Comcast. Later zul je hier ook Europese content te zien krijgen, namelijk originele programma’s, documentaires en specials.

Tip! Je kunt films en series downloaden voor offline gebruik. Ideaal voor onderweg!

Pluspunten
 • Probeer SkyShowtime 7 dagen gratis
 • Je kunt meerdere gebruikersprofielen maken, maximaal 5 + een kids zone;
 • Kijklijsten en aanbevelingen worden in het gebruikersprofiel bijgehouden;
 • Je kunt films en series downloaden;
 • Je kunt films en series in HD kwaliteit bekijken;
 • De streamingdienst komt met eigen originals;
Minpunten
 • Je kunt op maximaal 3 apparaten tegelijk streamen;
 • Je kunt maximaal 30 titels downloaden;
 • Als je een gedownloade film of aflevering bekijkt heb je 48 uur om hem af te spelen;

Previews

SkyShowtime 1
SkyShowtime 2
SkyShowtime 3
SkyShowtime 4
SkyShowtime 5
SkyShowtime Top 3
 • Special Ops: Lioness

  Special Ops: Lioness

  Volg Joe in haar zoektocht naar een werk-privébalans als belangrijke schakel van de CIA in de oorlog tegen terrorisme.

 • Halo

  Halo

  In deze serie, gebaseerd op de gelijknamige videogame, moet de elite-eenheid onder leiding van Master Chief Spartan, in de 26ste eeuw, de mensheid beschermen tegen de Covenants, een buitenaards alliantie.

 • Yellowstone

  Yellowstone

  De serie volgt de familie Dutton, met John Dutton als patriarch, die de grootste ranch op één stuk grond in de Verenigde Staten in handen heeft. De ranch wordt voortdurend belaagd door de partijen die eraan grenzen: projectontwikkelaars, het indianenreservaat Broken Rock en het eerste Nationale Park van het land.

Wat is SkyShowtime?

SkyShowtime is de streamingdienst van de twee Amerikaanse bedrijven Paramount Global en Comcast. Het is een van de nieuwste streamingdiensten in Nederland. Je kijkt naar het entertainment aanbod van ’s werelds beroemdste studio’s, zoals Universal Pictures, Dreamworks, Nickelodeon en Paramount Pictures. Je kunt kijken naar duizenden uren entertainment voor het hele gezin. SkyShowtime is dus ook leuk voor kinderen. Je kunt zelfs kinderprofielen aanmaken. Ouders kunnen hiermee een kindprofiel aanmaken waar alleen programma’s en films die voor kinderen geschikt zijn getoond worden.

Op dit moment is het alleen nog Amerikaanse content, maar binnenkort komen er ook Europese programma’s. Dit wordt de komende anderhalf jaar het aandachtspunt van SkyShowtime. Ze willen een balans bieden tussen wereldwijde en lokale series en films.

SkyShowtime is in Europa al beschikbaar in Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden en Nederland. In de komende maanden wordt de dienst ook geïntroduceerd in Spanje, Portugal, Andorra en Midden- en Oost Europa. Ga je op vakantie binnen de EU? Je kunt naar de dienst kijken in andere EU-landen waar hij beschikbaar is. In het totaal komt deze streamingdienst beschikbaar voor 90 miljoen Europese huishoudens.

Laat je helemaal meeslepen in de wereld van entertainment met onder andere blockbusters, spraakmakende programma’s, kinderprogramma’s, drama’s, sciencefiction en nog veel meer. Wij zullen een aantal titels voor je uitlichten:

 • Yellowstone: Volg familie Duton, die het grootste ranch op één stuk grond in Amerika in handen hebben, die steeds belaagd worden door partijen die er aan grenzen. 
   
 • The lost city: Schrijfster Loretta (gespeeld door Sandra Bullock) is met haar covermodel (Gespeeld door Channing Tatum) op promotietour voor haar nieuwste boek. Ze worden beiden ontvoerd en belanden in een jungle. In een van haar boeken heeft ze geschreven over een mythische schat, waar ze nu naar op zoek gaan.
   
 • Halo: Supersoldaat Master Chief verdedigt de mensheid tegen buitenaardse militaire alliantie. Kijk naar dit futuristische meesterwerk vol actie.
   
 • Dual: Sarah krijgt te horen dat ze terminaal ziek is. Ze laat voor haar familie en vrienden een kloon maken. Ondanks alles herstelt Sarah. Er volgt een duel met haar kloon met als gevolg de dood.  
   
 • Hannibal: DR. Hannibal Lecter heeft jarenlang in ballingschap geleefd. Maar na jaren vast gezeten te hebben voor moord en kannibalisme is hij eindelijk weer vrij. Mason Verger is een van Hannibal zijn slachtoffers, hij zoekt wraak en probeert hem uit zijn schuilplaats te lokken.
   
 • Paw Patrol: Je favoriete puppy’s gaan op avontuur om de stad te redden. De PAW Patrol vecht om de inwoners van Adventure City te redden van hun rivaal. Lukt het om de stad te redden voor het te laat is?
   
 • A Fairly Odd Movie – Grow up Timmy Turner: Timmy Turner is nu 23 jaar oud en moet beslissen of hij volwassen wil worden of voor altijd een kind wil blijven. Wat zal hij kiezen?

Wat biedt SkyShowtime?

Het aanbod van SkyShowtime is groot. Je kunt kijken naar series, films en documentaires van onder andere Universal, DreamWorks en Sky. Daarnaast komen er in de toekomst ook Europese Originals in het aanbod. Wij zetten voor je op een rij wat je kunt verwachten:

 • Universal Pictures: Dit is een van de tien grootste filmmaatschappijen ter wereld. De studio is in bezit van NBC Universal.
   
 • Sky: Sky limited is een brits televisienetwerk. Dit netwerk is beheerder van de televisiezenders in het Verenigd Koninkrijk. Sky zendt uit in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië en Oostenrijk.
   
 • DreamWorks: DreamWorks Animation is een Amerikaanse animatiestudio. Het bedrijf ontstond door een fusie tussen DreamWorks en Pacific Data Images. Een aantal populaire animatiefilms van DreamWorks zijn Kung Fu Panda, Madagasker en Shrek.
   
 • Peacock: Peacock is een Amerikaanse streamingdienst, eigendom van NBCUniversal. Je kunt hier voornamelijk series en films bekijken van NBCUniversal studio’s en andere content makers. Het is een dochteronderneming van Comcast.
   
 • Nickelodeon: Dit is een Amerikaanse televisiedistrubiteur en netwerk die zich voornamelijk richt op het produceren en uitzenden van kinderprogramma’s. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd netwerk van televisiezenders met dezelfde naam en dezelfde programma’s. Nickelodeon zendt programma’s uit zoals SpongeBob SquarePants, Winx Club en iCarly.
   
 • Showtime: Dit een Amerikaanse betaaltelevisiezender, eigendom van ViacomCBS. Deze zender heeft wereldwijd verschillende kanalen. Er zijn 8 kanalen, namelijk Showtime, Showtime Too, Showtime Beyond, Showtime Extreme, Showtime Family Zone, Showtime Next, Showtime Woman en Showcase. Deze zender heeft ook contracten met bepaalde bedrijven zoal Lions Gate en Paramount Pictures.
   
 • Paramount+: Dit is een Amerikaanse streamingdienst, eigendom van Paramount Global. De inhoud is vooral afkomstig van CBS Media Ventures, Paramount Media Networks en Paramount Pictures. Ook zijn er veel originals in het aanbod.
   
 • Paramount Pictures: Dit is een van de grootste filmproductiemaatschappijen ter wereld, in het bezit van ViacomCBS. Paramount Pictures vormt de basis voor een complete divisie van het bedrijf.

Wat kost SkyShowtime?

Wil je graag een SkyShowtime abonnement? Je kan dan kiezen uit twee abonnementsvormen:

Standaard met reclame: Je kijkt met dit abonnement naar het complete SkyShowtime aanbod, maar met reclame. Je kijkt daarnaast gewoon in Full HD. Je kunt op 1 apparaat tegelijk kijken. De kosten voor dit abonnement zijn €5,99 per maand. 

Standaard plus: Met dit abonnement kijk je naar het complete SkyShowtime aanbod zonder reclame. Je kunt op 2 schermen tegelijk kijken en je geniet van je films en series in Full HD. Daarnaast is het mogelijk om 30 titel te downloaden. De kosten voor dit abonnement zijn €8,99 per maand.

Betaal nu voor 8 maanden en krijg er 12, als je kiest voor een SkyShowtime jaarabonnement betaal je namelijk maar €46,99 (standaard met reclame), dat is een korting van maar liefst 33%!

Hoe kijk je naar SkyShowtime?

Je kunt naar deze streamingdienst kijken via het web of via de app. Je kunt de app downloaden bij iOS, Android, Apple TV, Google TV en LG TV. Voor Samsung TV is nog geen app. Om gebruik te maken van deze dienst heb je wel een abonnement nodig.

Wij zetten alle apparaten en browsers die SkyShowtime ondersteunen voor jou op een rij:

 • Smart TV’s: Apple TV HD (4e generatie+) / LG webOS 3.5+ / Android 6.0+;
 • Mobiele telefoons en tablets: iPhone (iOS 13+) / iPad (iOS 13+) / iPod Touch (iOS 13+) / Android (Android 7.0+);
 • Streamingapparaten: Apple TV / Google Chromecast
 • Webbrowsers: Edge Chromium 110+ / Chrome 110+ / Firefox 110+ / Safari 14+