100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

192 TV

192 TV is een Nederlandse muziekzender van BR Music, die sinds 2010 op televisie te zien is. De zender richt zich vooral op muziekliefhebbers die de 40 gepasseerd zijn en zendt dan ook vooral muziek uit “de goede oude tijd” uit. Dat betekent dat er vooral muziekvideo’s worden getoond uit de jaren vijftig, zestig en zeventig.

Zo worden er muziekclips gedraaid uit de Nederlandse Top 40 uit die tijd en zie je de echte en beste golden oldies voorbijkomen. Daarnaast wordt er soms afgewisseld met muziek uit latere decennia. De naam 192 TV is afgeleid van de frequentie waarop Radio Veronica in de begintijd uitzond.

Wie geen genoeg krijgt van “gouwe ouwe” hits zit bij 192 TV precies goed. Je ziet en hoort hier 24 uur per dag de grootste hits in programma’s als Muziek Terwijl U werkt, Muziek Bij De Lunch, Alle Remmen Los, De Nacht Wacht, Hits Uit Zee, Herinnert U Zich Deze Nog en Goeiemorgen 192.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender 192 TV

De tv-zender 192 TV is bij 3 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. 192 TV is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt 192 TV via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van 192 TV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek