100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Al Jazeera English

Al Jazeera is een internationale nieuwszender die gevestigd is in Qatar. Op deze zender zie je nieuwsbulletins waarin verslag wordt gedaan van het laatste nieuws van over de hele wereld. Wat de zender onderscheidt van andere toonaangevende nieuwszenders, is dat de programma’s vanuit een Arabisch perspectief worden gemaakt.

De zender ging van start in 1996, nadat de BBC haar Arabische televisiestation sloot. Al Jazeera heeft correspondenten over de hele wereld die direct vanaf locatie verslag kunnen doen van nieuwswaardige gebeurtenissen. Naast nieuwsbulletins heeft Al Jazeera English ook programma’s met achtergronden, interviews, debatten en documentaires in de programmering zitten. Programma’s die je op deze zender kunt verwachten zijn bijvoorbeeld Newshour, Inside Story, Witness, The Stream en Al Jazeera World.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Al Jazeera English

De tv-zender Al Jazeera English is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij Odido is Al Jazeera English optioneel beschikbaar. Al Jazeera English is bij 5 van onze providers beschikbaar in HD. Ook zijn programma's bij Ziggo met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Al Jazeera English via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Al Jazeera English per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws