100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ARTE

ARTE is een televisiezender die zich uitsluitend richt op het uitzenden van culturele programma’s. De zender is gevestigd in Straatsburg en zendt uit in het Duits en het Frans. Een groot deel van de programma’s is ondertiteld in het Engels, Spaans, Pools of Italiaans. Cultuur wordt bij ARTE getoond in de breedste zin van het woord en omvat zowel klassieke als vernieuwende en alternatieve uitingsvormen.

Ruim de helft van de programmering wordt in beslag genomen door inspirerende en verdiepende documentaires. De andere helft wordt gevuld met films, cultureel nieuws en kunst. Een groot deel van de programma’s die op ARTE worden uitgezonden zijn nog niet eerder vertoond, ook niet op andere televisiezenders.

Wekelijks worden er minimaal twee thema-avonden gehouden, bijvoorbeeld rondom een bepaalde artiest of voorstelling. Programma’s die je op ARTE kunt bekijken zijn bijvoorbeeld ARTE Journal, ARTE Kultur, Metropolis en Le Dessous Des Cartes.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ARTE

De tv-zender ARTE is bij 5 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. ARTE is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App ARTE online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ARTE per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur