100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

AT5

De Amsterdamse televisiezender AT5 is een kanaal dat valt onder de Publieke Omroep Amsterdam. AT5 is een afkorting van Amstel Televisie 5 en is een zender voor de echte Amsterdammers. De zender is sinds 1992 op televisie te zien. Op AT5 kun je het meest actuele nieuws van en over onze hoofdstad verwachten in het AT5 Nieuws. Hiermee won AT5 zelfs in 2012 de Lokale Omroep Award. Lokale politici gebruiken de zender ook graag als middel om hun kiezers aan te spreken.

Naast nieuws en actualiteiten is er op AT5 ook ruimte voor entertainment en programma’s over andere onderwerpen. Uiteraard altijd met een Amsterdams randje en over thema’s die interessant of belangrijk zijn voor de Amsterdammers, bijvoorbeeld op het gebied van sport of cultuur. Programma’s die je op AT5 kunt zien zijn onder andere de Straten Van Amsterdam, AT5 Achtergrond, Amsterdam Informeert, Bouw Woon Leef, Bureau 020 en Het Gesprek Met De Burgemeester.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender AT5

Al onze providers hebben de tv-zender AT5 in het basispakket. AT5 is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt AT5 via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van AT5 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal