100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Bloomberg

Bloomberg is een Amerikaanse televisiezender van het gelijknamige bedrijf Bloomberg L.P. Dit bedrijf is gespecialiseerd in financiële dienstverlening en geldt als een autoriteit in de financiële wereld, onder andere door het presenteren van het financiële nieuws en het door Bloomberg ontwikkelde computersysteem waarmee toegang kan worden verkregen tot actuele beurskoersen.

Het televisiekanaal Bloomberg is dan ook een zakelijke zender die volledig is toegespitst op de financiële markten en financieel nieuws en achtergronden biedt. Tot de programmering behoren programma’s zoals onder andere Best Of Bloomberg Technology, Good Fortunes, Bloomberg Daybreak Europe, Bloomberg Markets, Bloomberg Businessweek, Bloomberg Surveillance en Briljant Ideas.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Bloomberg

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Bloomberg beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Bloomberg is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Bloomberg via een TV App bij 3 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Bloomberg per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment