100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Canvas

Canvas is een Vlaamse televisiezender en geldt als de tweede zender van de Vlaamse publieke omroep, de VRT, na de zender genaamd Eén. De programmering op Canvas richt zich vooral op verdieping en is bedoeld voor kijkers die graag meer willen weten op verschillende gebieden, zoals politiek en actualiteiten, wetenschap, sport en cultuur.

Canvas biedt bijvoorbeeld diverse actualiteitenprogramma’s aan, maar er zijn ook boeiende documentaires te zien en verslagen van concerten, grote muziekfestijnen of kunstevenementen. In de programmering van Canvas kun je dan ook programma’s verwachten zoals bijvoorbeeld Villa Politica, Belpop, De Canvascollectie, Cinema Canvas, Terzake, De Afspraak, Het Journaal en Login.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Canvas

Al onze providers hebben de tv-zender Canvas in het basispakket. Daarnaast is Canvas bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Canvas via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Canvas per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie belgisch