100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

CGTN

CGTN is een Chinese televisiezender die internationaal nieuws in het Engels uitzendt. De afkorting CGTN staat voor China Global Television Network. Dit is een mediagroep die eigendom is van de staat en gevestigd is in Beijing. De zender is te zien sinds 2000 en zendt wereldwijd uit. De programmering bestaat uit uitgebreide nieuwsbulletins die ieder uur live worden uitgezonden.

Daarnaast zijn er programma’s te zien met achtergrondreportages en programma’s op het gebied van onder andere sport, wetenschap, kunst of reizen. Denk bijvoorbeeld aan programma’s met titels als The World Today, Culture Express, Travelogue, Crossover, Faces of Africa, Rediscovering China, Sports Scene, Global Watch en Match Point. 

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender CGTN

Alleen Ziggo heeft de tv-zender CGTN beschikbaar in het basispakket. Bij DELTA is CGTN optioneel beschikbaar. CGTN is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij DELTA beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt CGTN via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van CGTN per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Online.nl
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws