100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

CNBC Europe

CNBC Europe is een televisiezender die zich voornamelijk richt op het uitzenden van zakelijk en financieel nieuws. CNBC Europe werd in 1997 opgericht als internationale uitbreiding van de Amerikaanse zender CNBC, dat een begrip is in de nieuwswereld op het gebied van financieel en zakelijk nieuws. OP CNBC Europe kun je dan ook vooral live het laatste nieuws verwachten over de aandelenmarkten en het financieel-economische nieuws.

In de avonduren en in de weekenden maakt de programmering ook plaats voor een aantal succesvolle series, documentaires en reality-programma’s. Denk bij de programmering op CNBC Europe bijvoorbeeld aan programma’s als Morning Exchange Europe, The Tonight Show, The Wall Street Journal Report, Business Center, Mad Money, Power Lunch, Street Signs en European Closing Bell.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender CNBC Europe

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender CNBC Europe optioneel beschikbaar. CNBC Europe is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt CNBC Europe via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van CNBC Europe per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws