100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Comedy Central

Comedy Central is een commerciële Nederlandse televisiezender waarop 24 uur per dag comedyseries worden uitgezonden. Comedy Central is de opvolger van het televisiekanaal The Box dat in 2004 door MTV Networks Benelux werd overgenomen. In 2007 veranderde The Box in Comedy Central en sinds 2013 is er een 24-uurs programmering van comedyseries. De zender richt zich op een brede doelgroep die houdt van humor, stand-up comedy, sitcoms, Britse comedyseries en talkshows. Veel programma’s die op Comedy Central worden uitgezonden zijn Amerikaans, zoals Seinfeld, Married With Children en South Park.

Comedy uit binnen- en buitenland
Een groot deel van de programma’s die op Comedy Central worden uitgezonden is van Amerikaanse afkomst, maar er komen ook steeds meer programma’s van eigen bodem. De zender kent een aantal series die al decennialang populair zijn, zoals Friends en The Simpsons. Ook worden er een aantal populaire talkshows uitgezonden, waaronder The Graham Norton Show en The Daily Show. Andere populaire programma’s zijn The Office, Family Guy, Frasier, Modern Family en Mr. Sunshine. Comedy Central is de zender voor iedereen die even met een goede dosis humor wil kunnen ontspannen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Comedy Central

Al onze providers hebben de tv-zender Comedy Central in het basispakket. Daarnaast is Comedy Central bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Comedy Central online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Comedy Central per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment