100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

DanceTelevision

DanceTelevision is een Nederlandse digitale televisiezender die zich voornamelijk richt op het uitzenden van club- en dancemuziek. De zender ging in 2011 van start onder de naam DanceTrippin TV en werd in 2018 omgedoopt tot DanceTelevision. De programmering omvat vooral verslaggeving van dance-evenementen en feesten, en interviews met bekende artiesten en DJ’s uit de dance-scene.

Het doel van DanceTelevision is om liefhebbers van dancemuziek te voorzien van een breed en origineel aanbod van muziek, evenementen, artiesten, labels en alles wat daar verder bij komt kijken. Op DanceTelevision kun je dan ook de beste DJ’s verwachten, met lekkere dance-beats en de grootste dancefeesten op locaties die bij de scene passen, zoals Miami of Ibiza. DanceTelevision is dan ook dé zender voor iedereen die zin heeft in een feestje met lekkere beats en de juiste dance-vibe.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender DanceTelevision

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. DanceTelevision is alleen beschikbaar in HD bij Ziggo Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij Youfone met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt DanceTelevision via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van DanceTelevision per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
Jonaz
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek