100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

DanceTelevision

DanceTelevision is een Nederlandse digitale televisiezender die zich voornamelijk richt op het uitzenden van club- en dancemuziek. De zender ging in 2011 van start onder de naam DanceTrippin TV en werd in 2018 omgedoopt tot DanceTelevision. De programmering omvat vooral verslaggeving van dance-evenementen en feesten, en interviews met bekende artiesten en DJ’s uit de dance-scene.

Het doel van DanceTelevision is om liefhebbers van dancemuziek te voorzien van een breed en origineel aanbod van muziek, evenementen, artiesten, labels en alles wat daar verder bij komt kijken. Op DanceTelevision kun je dan ook de beste DJ’s verwachten, met lekkere dance-beats en de grootste dancefeesten op locaties die bij de scene passen, zoals Miami of Ibiza. DanceTelevision is dan ook dé zender voor iedereen die zin heeft in een feestje met lekkere beats en de juiste dance-vibe.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender DanceTelevision

De tv-zender DanceTelevision is alleen bij Ziggo optioneel beschikbaar. DanceTelevision is alleen beschikbaar in HD bij Ziggo Ook zijn programma's bij Ziggo met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Ziggo online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van DanceTelevision per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek