100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Docubox

DocuBox is een televisiekanaal van mediabedrijf SPI International, dat maar liefst zestien televisiezenders beheert die wereldwijd uitzenden. De zender DocuBox is een themazender die gericht is op het vertonen van documentaires waarin de schoonheid en de geheimen van onze planeet centraal staan.

Dat betekent dat op DocuBox vooral documentaires worden uitgezonden op het gebied van natuur en milieu, wetenschap, de dierenwereld, reizen, cultuurhistorie, mensen en biografieën. Dit resulteert in een schitterende en gevarieerde programmering waarin je als kijker mee wordt genomen op een ontdekkingsreis over de hele wereld. DocuBox zendt uit in vijf talen, namelijk Engels, Pools, Russisch, Roemeens en Frans.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Docubox

De tv-zender Docubox is alleen bij Youfone optioneel beschikbaar. Docubox is alleen beschikbaar in HD bij Youfone Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij Youfone met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Youfone online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Docubox per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur