100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Extreme Sports Channel

Extreme Sports Channel is een televisiezender die zich richt op het uitzenden van programma’s over extreme sporten. Hierbij kun je denken aan sporten zoals skateboarden, kajakken, BMX, snowboarden, kitesurfen en autosport. Op Extreme Sports Channel zie je 24 uur per dag reportages, kampioenschappen en inspirerende verhalen over extreme sporters.

De doelgroep van het Extreme Sports Channel is dan ook gericht op alle kijkers die houden van sport en in het bijzonder liefhebbers van extreme of bijzondere sporten. In de programmering van Extreme Sports Channel vind je programma’s zoals bijvoorbeeld de IMMAF World Championships, Night Of The Jumps, AMA Motocross Series Highlights, Fantasy Factory en World Of X Games.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Extreme Sports Channel

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Extreme Sports Channel optioneel beschikbaar. Extreme Sports Channel is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Ook zijn programma's bij Ziggo met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Ziggo online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Extreme Sports Channel per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport