100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Family 7

Family7 is een Nederlandse christelijke televisiezender die als missie heeft om het evangelie op televisie te brengen en de kijkers zo dichter bij elkaar en dichter bij God te brengen. De familiezender ging in 2005 van start en biedt een gevarieerde programmering aan, waarin je onder andere nieuws en actualiteitenprogramma’s kunt verwachten, documentaires, gospelclips, soapseries, realityshows, speelfilms, praise en concerten.

Met de diversiteit aan genres en programma’s wil de zender zoveel mogelijk doelgroepen van alle leeftijden aanspreken. Wat alle programma’s met elkaar gemeen hebben is dat de liefde van en voor God altijd centraal staat. Daarnaast wil Family7 christelijke organisaties een platform bieden en wil de zender een klimaat creëren waarin er geen vooroordelen bestaan. Programma’s die je op Family7 kunt bekijken zijn bijvoorbeeld Uitgelicht!, Gospel Truth, Life Focus, Cross Talk, The Song, David Maasbach, WIJS, Transparant en Waarom Israël.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Family 7

De tv-zender Family 7 is bij 3 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Family 7 is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Family 7 via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Family 7 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur