100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Film Europe

Film Europe is een televisiezender die zich richt op het vertonen van Europese films. De zender ging in 2009 in Oost-Europa van start en heeft als doelgroep de echte filmliefhebbers die de grote Amerikaanse blockbusters liever vermijden. Inmiddels zijn er ook een aantal Nederlandse films in het aanbod opgenomen. Anderstalige films zijn voorzien van Nederlandstalige ondertiteling.

De filmbibliotheek van Film Europe bestaat vooral uit arthouse films, waarbij het beste uit de hele Europese filmindustrie voorbijkomt. Hiertussen zitten ook films die op internationale filmfestivals nominaties of zelfs prijzen in de wacht hebben gesleept. Verwacht op Film Europe dus geen grote Amerikaanse Hollywoodproducties, maar juist exclusieve films uit verschillende Europese landen. De genres in het aanbod lopen uiteen van romantiek en komedie tot thrillers en actiefilms.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Film Europe

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender Film Europe in het basispakket. Film Europe is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Film Europe per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie film