100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Film1 Action

Film1 Action is een Nederlandse digitale televisiezender die zich volledig richt op het aanbieden van actiefilms, horror, science fiction, thrillers en fantasy. De zender is één van de vier digitale televisiezenders van Film1, dat eigendom is van Sony Pictures Television. Film1 is een premium filmservice die de nieuwste films en series aanbiedt.

Hierbij is Video on Demand mogelijk, zodat je als kijker zelf kunt kiezen op welk moment je een bepaalde film of serie wil bekijken. Van de vier kanalen van Film1 is Film1 Action de zender waarop je vooral films kunt verwachten op het gebied van actie, horror, thrillers en science fiction of fantasy. Denk bijvoorbeeld aan films als The X-Men, Jurassic Park of Blade Runner.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Film1 Action

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Film1 Action beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Film1 Action is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Film1 Action via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Film1 Action per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie film