100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Film1 Drama

Film1 Drama is een televisiezender die behoort tot de Nederlandse premium filmservice Film1. Film1 is eigendom van Sony Pictures Television en bestaat sinds 2006. Het doel van de Film1 filmservice is het uitzenden van de nieuwste en de beste series en films. Je ziet hier dus niet alleen films die net uitgekomen zijn, maar ook een selectie van films en series die al ouder zijn, zoals bijvoorbeeld een overzicht van de beste films van het laatste jaar.

Film1 zendt op verschillende digitale televisiezenders uit, waarbij elke zender zijn eigen doelgroep heeft. Op Film1 Drama kun je vooral series en films verwachten op het vlak van drama en (tragi)komedie. Denk bijvoorbeeld aan titels als The Voyage Of Time, An Inconvenient Truth en de dramaserie The Path

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Film1 Drama

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Film1 Drama beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Film1 Drama is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Film1 Drama via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Film1 Drama per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie film