100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Film1 Family

Film1 Family is een digitale televisiezender die behoort tot één van de vier kanalen van Film1. Film1 is een Nederlandse premium filmservice die eigendom is van Sony Pictures Television. Deze filmservice is erop gericht om de beste en nieuwste films en series uit te zenden, onder andere via Video on Demand. Dat betekent dat je als kijker zelf kunt bepalen welke film of serie je wil zien en op welk moment.

Film1 Family is de zender waarop de focus vooral ligt op films die leuk zijn voor het hele gezin. In het aanbod vind je films die net uit zijn gekomen, maar ook bijvoorbeeld de beste films van het afgelopen jaar. Bij de zender Film1 Family kun je denken aan films zoals De Emoji Film, Jumanji: Welcome To The Jungle en Antboy.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Film1 Family

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Film1 Family beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Film1 Family is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Film1 Family via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Film1 Family per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie film