100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Film1 Première

Film1 Première is een Nederlandse digitale televisiezender van de premium filmservice Film1, die eigendom is van het bedrijf Sony Pictures Television. Film1 biedt in totaal vier digitale televisiezenders aan, die zich alle vier richten op de echte filmliefhebber. Film1 Première is het hoofdkanaal van de vier zenders. Deze themazender profileert zich als de zender waar je terecht kunt voor de nieuwste films en series.

De programmering is zeer gevarieerd en bestaat uit films en series voor verschillende leeftijdsgroepen en in uiteenlopende genres. Je ziet hier niet alleen de nieuwste films, maar ook bijvoorbeeld de beste films van het afgelopen jaar, trending series en favorieten van de redactie. Video on Demand behoort bij Film1 Première tot de mogelijkheden, zodat je op elk gewenst moment de film of serie van je keuze kunt bekijken.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Film1 Première

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Film1 Première beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Film1 Première is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Film1 Première via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Film1 Première per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie film