100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Filmbox

Filmbox is het eerste 24/7-filmkanaal dat je bij veel Nederlandse internet providers in het (interactieve) tv-pakket vindt. Je ziet bij Filmbox top films en series zonder reclameonderbrekingen tijdens de programma’s.

Filmbox biedt een groot aanbod aan Hollywood-blockbusters, filmhuisfilms en ook voor de klassieks kun je bij hen terecht. Denk aan films als De dolle tweeling, What lies Below, Galapagos: Hope for the Future, The Florida Project en Warsaw 44. Maar je kunt bijvoorbeeld ook naar de Netflix serie Narcos kijken via Filmbox.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Filmbox

De tv-zender Filmbox is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Filmbox is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Filmbox via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet. Dit kan bij Online.nl niet alleen thuis binnen het bereik van je Wifi-netwerk, maar ook buitenshuis.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Filmbox per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment