100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Fox News Channel

FOX News Channel is een Amerikaanse nieuwszender en is één van de meest bekeken nieuwskanalen in Amerika. De zender profileert zichzelf als een politiek neutrale zender die bedoeld is voor een breed publiek, maar toch wordt FOX News Channel door kijkers doorgaans vooral gezien als een rechts georiënteerde conservatieve zender.

De zender laat 24 uur per dag het laatste internationale nieuws zien. Dit wordt gedaan door middel van nieuwsbulletins en programma’s met achtergronden en opinies. Programma’s die je op FOX News Channel kunt verwachten zijn onder andere Shepard Smith Reporting, The Daily Briefing, Fox & Friends, Outnumbered Overtime, Your World en America’s Newsroom.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Fox News Channel

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Fox News Channel optioneel beschikbaar. Fox News Channel is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij Caiway met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Caiway online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Fox News Channel per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws