100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

HISTORY

HISTORY is een Amerikaanse televisiezender die zich richt op het verleden, met persoonlijke verhalen, historische gebeurtenissen en avontuur. De zender is eigendom van A&E en Sky News en werd in 1995 opgericht. Naast het bieden van ontspanning, wil HISTORY ook mensen prikkelen en stof geven om over na te denken.

De programmering is ingedeeld in vier genres, namelijk documentaires, drama en entertainment, breaking history en survival of the fittest. In de programma’s worden verhalen verteld die de geschiedenis net even op een andere manier belichten en door de moderne kijk worden historische gebeurtenissen in een ander perspectief geplaatst.

Populaire programma’s op HISTORY zijn bijvoorbeeld Storage Wars, Pawn Stars, American Pickers, Mountain Men, Swamp People, Ice Road Truckers en Lost Treasures Of The Ancient World.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender HISTORY

De tv-zender HISTORY is bij 6 van onze providers beschikbaar in het basispakket. HISTORY is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt HISTORY via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van HISTORY per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur