100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

HK13

HK13 is de zender van Stichting Harderwijk TV, verwijzend naar kanaal 13 van het netwerk van CAI Harderwijk. Alles wat zich afspeelt in Harderwijk en Hierden, kun je volgen via deze zender. Dit kunnen dagelijkse gebeurtenissen zijn, maar ook nieuws over bedrijven en evenementen, historische onderwerpen en interviews met bewoners. Dagelijks wordt er vanaf om 8 uur elk heel uur een nieuwsuitzending getoond, gevolgd door het weerbericht en reclame. Hierna komt een themaprogramma aan bod.

Vrijwillige inzet HK13 is een stichting en werkt samen met verschillende partners uit de omgeving om haar werk te kunnen uitvoeren. De programma’s worden gemaakt door de eigen medewerkers, welke zich geheel vrijwillig inzetten voor dit kanaal. De stichting wil een platform zijn van en voor de lokale bewoners, om de lokale cohesie te bevorderen. De zender is gericht op alle leeftijden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender HK13

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender HK13 in het basispakket. HK13 is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van HK13 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal