100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Horse & Country TV

Horse & Country TV is een digitale televisiezender die volledig gericht is op de paardensport en het landleven. De zender ging in 2007 van start en is sinds 2012 in Nederland op televisie te zien. Horse & Country TV werd zeven jaar op rij genomineerd voor Best Specialist Channel en won deze prijs van de Broadcast Digital Awards in 2011.

In de programmering van Horse & Country TV vind je naast uitzendingen van internationale wedstrijden op het gebied van paardensport ook een gevarieerd aanbod van programma’s met achtergronden over paarden en de paardensport, evenals lifestyleprogramma’s en documentaires over het buitenleven. Populaire programma’s op Horse & Country TV zijn bijvoorbeeld Unstable, Keeping Up With The Kaimanawas en Country Calendar On Horseback. 

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Horse & Country TV

{#channel-detail-text-available-one channel="Horse & Country TV" provider="Solcon"} Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. {#channel-detail-text-hd-one channel="Horse & Country TV" provider="Ziggo"} Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. {#channel-detail-text-app-some channel="Horse & Country TV" total="4"}
{#channel-detail-table-intro channel="Horse & Country TV"}

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

{#channel-detail-check-title channel="Horse & Country TV"}

Meer zenders in de categorie sport