100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Horse & Country TV

Horse & Country TV is een digitale televisiezender die volledig gericht is op de paardensport en het landleven. De zender ging in 2007 van start en is sinds 2012 in Nederland op televisie te zien. Horse & Country TV werd zeven jaar op rij genomineerd voor Best Specialist Channel en won deze prijs van de Broadcast Digital Awards in 2011.

In de programmering van Horse & Country TV vind je naast uitzendingen van internationale wedstrijden op het gebied van paardensport ook een gevarieerd aanbod van programma’s met achtergronden over paarden en de paardensport, evenals lifestyleprogramma’s en documentaires over het buitenleven. Populaire programma’s op Horse & Country TV zijn bijvoorbeeld Unstable, Keeping Up With The Kaimanawas en Country Calendar On Horseback. 

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Horse & Country TV

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Horse & Country TV beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Horse & Country TV is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Horse & Country TV via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Horse & Country TV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport