100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Inplus

Insight is een Nederlandse televisiezender die momenteel geldt als de grootste 4K ultra HD-zender ter wereld. De zender richt zich op een avontuurlijk publiek en biedt een programmering die bol staat van actiesporten, lifestyle-programma’s en entertainment. De programma’s die op Insight worden aangeboden zijn uniek en dus niet op andere zenders te bekijken, omdat Insight alle programma’s zelf produceert.

Het gaat daarbij vooral om de verhalen van de subcultuur, bijvoorbeeld het verhaal achter de sportman. Insight kan dan ook wel gezien worden als een zender die een specifieke nichehoek opzoekt. Acteerwerk zul je hier niet vinden, wel echte verhalen. In de programmering vind je programma’s als Thru, Travel With A Goat, F2 Tackling Europe en Chasing Monsters: el Nino.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Inplus

De tv-zender Inplus is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Inplus is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij DELTA beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Inplus via een TV App bij 5 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Inplus per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment