100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Love Nature

LoveNature is een Canadese natuurzender die eigendom is van Blue Ant Media. De televisiezender ging in 2006 van start en richt zich volledig op het uitzenden van programma’s over de natuur en het dierenleven. Je kunt hier dan ook schitterende documentaires verwachten waarin het leven op aarde wordt belicht tot in de kleinste details, evenals exclusieve series over bijzondere natuurfenomenen en verhalen over het dierenleven in al haar facetten.

Denk aan programma’s met titels als Extreme Africa, Volcanic Odysseys, Earth Hour Stunt en The Big Dry. De zender richt zich op iedereen met een fascinatie of interesse voor natuur, jong en oud, met als doel de natuur vanuit een nieuw perspectief te belichten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Love Nature

De tv-zender Love Nature is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Love Nature is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Love Nature via een TV App bij 3 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Love Nature per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur