100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Mezzo

Mezzo is een Europese televisiezender die gericht is op het uitzenden van klassieke muziek en jazz. Deze Franse zender werd in 1992 opgericht en zendt uit over de hele wereld. In de programmering kun je vooral veel muzikale en culturele uitvoeringen verwachten, zoals klassieke concerten, maar ook documentaires, masterclasses, live verslagen van evenementen en biografieën.

Tot de genres die worden uitgezonden behoren naast klassieke muziek en jazz ook onder andere ballet, opera, wereldmuziek, fusion, soul en dans. Als partner van het Koninklijk Concertgebouworkest, zendt Mezzo ook geregeld live uit vanuit het Amsterdamse Concertgebouw. Het aanbod op Mezzo is gericht op echte liefhebbers van cultuur en biedt programma’s die op andere zenders niet te vinden zijn. Daarmee onderscheidt Mezzo zich dan ook van andere muziek- en cultuurkanalen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Mezzo

Alleen Delta heeft de tv-zender Mezzo beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Mezzo is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Je kunt Mezzo via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Mezzo per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek