100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

MTV

MTV is een jongerenzender die in 1981 in Amerika werd opgericht en die al sinds 1987 op de Nederlandse televisie te zien is. Sinds 2000 is er een Nederlandse versie van MTV, waarbij alle programma’s voorzien zijn van Nederlandse ondertiteling of in het Nederlands worden gepresenteerd. Aanvankelijk was MTV een echte muziekzender, waarop vooral videoclips te zien waren.

Tegenwoordig heeft de zender een veel bredere focus en geldt het als platform voor de popcultuur. Dat wil zeggen dat het de vele verschillende aspecten van de jongeren- en popcultuur belicht door middel van series, reality-programma’s en documentaires. Uiteraard spelen muziek en artiesten ook nog steeds een grote rol. Denk bij de programmering op MTV aan programma’s als Teen Mom, Just Tattoo Of Us, Ridiculousness, Ex On The Beach, 16 And Pregnant, Cat Fish, Pimp My Ride en America’s Best Dance Crew.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender MTV

Al onze providers hebben de tv-zender MTV in het basispakket. Daarnaast is MTV bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App MTV online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van MTV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek