100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

MTV Brand New

MTV Brand New is een digitale muziekzender van MTV Networks Benelux. De zender doet precies datgene waar het bij MTV ooit allemaal mee begon, namelijk 24 uur per dag muziek laten zien en horen. Op MTV Brand New ligt daarbij de focus op nieuwe muziek en nieuwe artiesten.

Je hoort hier dan ook de nieuwste hits en er is vooral veel aandacht voor alternatieve rock, hoewel er ook andere genres voorbijkomen zoals bijvoorbeeld hiphop en dance. De zender is sinds 2006 op televisie en richt zich op de echte muziekliefhebbers die graag luisteren naar nieuwe, onontdekte artiesten en vernieuwende, grensverleggende muziek.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender MTV Brand New

Alleen Online heeft de tv-zender MTV Brand New beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. MTV Brand New is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt MTV Brand New via een TV App bij 5 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van MTV Brand New per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek