100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

MTV Music 24

MTV Music 24 is een digitale muziekzender van MTV Networks Europe en is dé zender voor de echte muziekliefhebber. Op MTV Music 24 zie en hoor je 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste muziek en de grootste hits. De zender zendt non-stop muziekvideo’s uit in diverse genres en stijlen.

MTV Music 24 ging in 2011 van start, nadat de muziekzender TMF Nederland haar uitzendingen stopte. Op MTV Music 24 wordt de hele dag door muziek gedraaid en kun je de verschillende hitlijsten voorbij horen komen. Zo draait de zender bijvoorbeeld onder andere de Official Countdowns, de MTV Live Sessions, de Official UK Charts en MTV At The Festivals.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender MTV Music 24

Alleen Online heeft de tv-zender MTV Music 24 beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. MTV Music 24 is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt MTV Music 24 via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van MTV Music 24 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek