100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Myzen.tv

MyZen TV is een lifestylezender die zich richt op vrouwen, door het uitzenden van programma’s op het gebied van een gezonde levensstijl, waarin lichaam en geest in balans zijn. Dat betekent dat er in de programmering aandacht is voor alles dat kan leiden tot ontspanning, kalmte, minder stress en innerlijke rust en balans.

Daarbij kun je denken aan programma’s over gezonde voeding, ontspannende reizen, yoga, Tai-Chi, mindfulness, meditatie en rustgevende muziek. Je kunt ook beelden verwachten van mooie landschappen, zoals exotische stranden, stromende rivieren of verstillende meren en bossen. MyZen TV biedt daarmee de kijker een gevoel van wellness en mentale ontspanning aan. Een momentje voor jezelf, om de batterij weer even helemaal vol te laden. Programma’s die je op MyZen TV kunt bekijken zijn bijvoorbeeld My Zen People, Fresh Yoga en Yoga Sutra.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Myzen.tv

{#channel-detail-text-available-one channel="Myzen.tv" provider="T-Mobile"} Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. {#channel-detail-text-hd-total channel="Myzen.tv" total="3"} Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. {#channel-detail-text-app-some channel="Myzen.tv" total="4"}
{#channel-detail-table-intro channel="Myzen.tv"}

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

{#channel-detail-check-title channel="Myzen.tv"}

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur