100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Myzen.tv

MyZen TV is een lifestylezender die zich richt op vrouwen, door het uitzenden van programma’s op het gebied van een gezonde levensstijl, waarin lichaam en geest in balans zijn. Dat betekent dat er in de programmering aandacht is voor alles dat kan leiden tot ontspanning, kalmte, minder stress en innerlijke rust en balans.

Daarbij kun je denken aan programma’s over gezonde voeding, ontspannende reizen, yoga, Tai-Chi, mindfulness, meditatie en rustgevende muziek. Je kunt ook beelden verwachten van mooie landschappen, zoals exotische stranden, stromende rivieren of verstillende meren en bossen. MyZen TV biedt daarmee de kijker een gevoel van wellness en mentale ontspanning aan. Een momentje voor jezelf, om de batterij weer even helemaal vol te laden. Programma’s die je op MyZen TV kunt bekijken zijn bijvoorbeeld My Zen People, Fresh Yoga en Yoga Sutra.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Myzen.tv

De tv-zender Myzen.tv is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Myzen.tv is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Myzen.tv via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Myzen.tv per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur