100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nautical Channel

Nautical Channel is de enige internationale watersportzender die 24 uur per dag op televisie programma’s uitzendt die te maken hebben met alle facetten van watersport en lifestyle. De televisiezender bestaat sinds 2011 en is eigendom van Nautical Channel Limited. In de programmering vind je alle denkbare watersporten, zoals zeilen, powerboat racing, surfen en kajakken.

De zender laat zowel programma’s zien over het gewone varen als programma’s over extreme sporten die met water te maken hebben. Alle belangrijke watersportwedstrijden en -evenementen worden op Nautical Channel uitgezonden. Denk bijvoorbeeld aan de IKA Kiteboarding World Championships, de America’s Cup World Series, de Volvo Ocean Race, de World Surf League Tour en de PWA World Windsurfing Tour. Naast verslaggeving van sporten is er in de programmering ook ruimte voor lifestyle-programma’s, nieuws en informatieve reisprogramma’s.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Nautical Channel

Alleen Online.nl heeft de tv-zender Nautical Channel beschikbaar in het basispakket. Nautical Channel is alleen beschikbaar in HD bij Online.nl Je kunt via een TV App van Online.nl online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Nautical Channel per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport