100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Net 5

Net 5 is een commerciële Nederlandse televisiezender van Talpa TV. Talpa TV beheert ook de zenders SBS 6, SBS 9 en Veronica. Net 5 is opgericht in 1999 en heeft zich van begin af aan altijd met een positieve inslag gericht op de jongere, vrouwelijke kijkers. De zender noemt zichzelf ook wel de feelgood zender, die toegankelijk is voor mensen met een positieve instelling en die weliswaar een vrouwelijke inslag heeft maar waar ook mannen terecht kunnen. De programmering op Net 5 is een mix van films, series, lifestyle- en reisprogramma’s. Ook reality programma’s over alledaagse zaken zoals koken of wonen staan bij Net 5 geregeld op het programma.

Thema’s van alledag
Net 5 zorgt voor programma’s met thema’s die voor de meeste mensen herkenbaar zijn uit het leven van alledag. Denk aan programma’s over koken, zoals MasterChef, over wonen, bijvoorbeeld in Het Blok en House Rules, of over relaties en reizen, zoals in Grenzeloos Verliefd. Ook populair op Net 5 zijn detectives en misdaadseries, zoals bijvoorbeeld Take Two en NCIS: Los Angeles. Daarnaast is er in de programmering ruimte voor homeshopping in programma’s als TV Winkel en Tommy Teleshopping. 

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Net 5

Al onze providers hebben de tv-zender Net 5 in het basispakket. Daarnaast is Net 5 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Net 5 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Net 5 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen