100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NHK World

Het Japanse kanaal NHK World is een televisiezender van de Japanse publieke omroep NHK, wat een afkorting is van Nippon Hoso Kyokai. De zender is sinds 1995 op televisie te zien en richt zich op een internationaal publiek. NHK World profileert zich als nieuwszender die een onafhankelijke, betrouwbare bron is voor het laatste nieuws uit Japan en Aziƫ.

Het doel is om de internationale kijker het nieuws en de actualiteiten te brengen vanuit een Japans perspectief en zo, door het bieden van een andere invalshoek, wederzijds begrip te kweken tussen verschillende culturen. Naast nieuwsbulletins vind je in de programmering van NHK World ook onder andere talkshows, documentaires, lifestyleshows en achtergronden bij actualiteiten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NHK World

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender NHK World optioneel beschikbaar. NHK World is alleen beschikbaar in HD bij Caiway Programma Gemist is alleen bij DELTA beschikbaar. Ook zijn programma's bij DELTA met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van DELTA online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NHK World per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie japan