100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NPO 2 Extra

NPO 2 Extra is een digitale themazender van de Nederlandse Publieke Omroep. De NPO beheert ook de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3. NPO 2 Extra richt zich als themazender volledig op programma’s op het gebied van kunst en cultuur. De zender ging in 2006 van start onder de naam Cultura 24, veranderde in 2014 in NPO Cultura en werd in 2018 omgedoopt tot de huidige naam NPO 2 Extra. De programmering is gevarieerd en bestaat uit zowel eigen producties als uit herhalingen uit het archief van de NPO.

De zender met een focus op cultuur en muziek
De programma’s die op NPO 2 Extra worden uitgezonden kunnen ingedeeld worden in diverse genres, zoals kunst, klassiek, literatuur, theater, film en pop-, jazz- en wereldmuziek. Tot de programmering behoren series, films en documentaires, maar ook uitzendingen van concerten en evenementen, zoals het North Sea Jazz Festival of Het Nederlands Film Festival. Populaire programma’s op NPO 2 Extra zijn bijvoorbeeld Knetterende Letteren, AVRO Kunstuur, Spiegelzaal, Toppop Golden Years, Hier Is… Adriaan Van Dis en 3voor12 Presenteert.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO 2 Extra

Alleen Online.nl heeft de tv-zender NPO 2 Extra beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. NPO 2 Extra is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt NPO 2 Extra via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO 2 Extra per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment