100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Omroep Brabant

Omroep Brabant is de naam van de publieke regionale omroep van de provincie Noord-Brabant, die via radio en televisie uitzendt. De omroep bestaat als sinds 1976 en sinds 1997 is Omroep Brabant ook op televisie te zien. De uitzendingen worden verzorgd vanuit de studio in Son. Een belangrijk deel van de programmering op deze zender draait om het verslaan van het laatste nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Naast deze informatieve taak van de omroep is er in de programmering ook ruimte voor amusement en voor het verslaan van evenementen. Onderwerpen die aan bod komen hebben daarbij altijd een raakvlak met wat er speelt in Noord-Brabant, zodat de programma’s interessant zijn voor de inwoners van de provincie. Denk bij de programmering op Omroep Brabant aan programma’s zoals bijvoorbeeld BrabantQuiz, Bureau Brabant, Brabants Bont, Brabant Nieuws, RegioNED, Brabant Kiest, Brabander Van Het Jaar, Brabant Doc, Brabants Buske en Brabantse Helden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Omroep Brabant

Al onze providers hebben de tv-zender Omroep Brabant in het basispakket. Omroep Brabant is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Omroep Brabant via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Omroep Brabant per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal