100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland is de publieke omroep van de provincie Gelderland. De omroep heeft tot doel de inwoners van de provincie op de hoogte te houden van het laatste nieuws en de gebeurtenissen in hun regio. Daartoe beheert de omroep een radiostation en een televisiezender. Omroep Gelderland bestaat sinds 1985 en zendt uit vanuit Arnhem.

Naast het verstrekken van nieuws in het nieuwsbulletin GLD Nieuws is er op Omroep Gelderland ook ruimte voor onder andere achtergrondverhalen, muziek, sport, maatschappij en cultuur. Veel programma’s zijn erop gericht de Gelderse identiteit te versterken of te belichten. Je kunt bij de programmering op Omroep Gelderland denken aan programma’s zoals bijvoorbeeld RegioNED, Gelderland Helpt, Ons Dorp, Kijk Op Gelderland, Wij Zijn Europa, Van Gelder VIP Vervoer en Ik Geloof In Gelderland. 

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Omroep Gelderland

Al onze providers hebben de tv-zender Omroep Gelderland in het basispakket. Omroep Gelderland is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Omroep Gelderland via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Omroep Gelderland per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal