100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Omroep Limburg / L1

L1 is de regionale televisiezender van de publieke omroep van de provincie Limburg, genaamd Omroep Limburg, die ook een gelijknamige radiozender beheert. De programma’s op L1 worden deels uitgezonden in het Limburgs dialect en deels in het Nederlands. De televisiezender L1 is sinds 1997 op televisie te zien en de programma’s worden uitgezonden vanuit een studio in de Limburgse hoofdstad Maastricht. Hoofdmoot in de programmering op L1 is het actuele nieuws en de actualiteiten uit en over de provincie. Hiervan wordt verslag gedaan in het nieuwsbulletin L1mburg Centraal.

Daarnaast vormen achtergronden en educatieve programma’s een belangrijk deel van de programma’s op L1. Verder is er ruimte voor amusement en de verslaggeving van sport en evenementen. In de programmering op L1 kun je programma’s zien zoals bijvoorbeeld Ongerwaeg, Kwizzele, Dagcarroussel, RegioNED, Tour De L1mbourg, De Vondst en Wij Zijn Europa.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Omroep Limburg / L1

Al onze providers hebben de tv-zender Omroep Limburg / L1 in het basispakket. Omroep Limburg / L1 is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Omroep Limburg / L1 via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Omroep Limburg / L1 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal