100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Omroep Limburg / L1

L1 is de regionale televisiezender van de publieke omroep van de provincie Limburg, genaamd Omroep Limburg, die ook een gelijknamige radiozender beheert. De programma’s op L1 worden deels uitgezonden in het Limburgs dialect en deels in het Nederlands. De televisiezender L1 is sinds 1997 op televisie te zien en de programma’s worden uitgezonden vanuit een studio in de Limburgse hoofdstad Maastricht. Hoofdmoot in de programmering op L1 is het actuele nieuws en de actualiteiten uit en over de provincie. Hiervan wordt verslag gedaan in het nieuwsbulletin L1mburg Centraal.

Daarnaast vormen achtergronden en educatieve programma’s een belangrijk deel van de programma’s op L1. Verder is er ruimte voor amusement en de verslaggeving van sport en evenementen. In de programmering op L1 kun je programma’s zien zoals bijvoorbeeld Ongerwaeg, Kwizzele, Dagcarroussel, RegioNED, Tour De L1mbourg, De Vondst en Wij Zijn Europa.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Omroep Limburg / L1

{#channel-detail-text-available-some channel="Omroep Limburg / L1" total="9"} {#channel-detail-text-optional-only channel="Omroep Limburg / L1" provider="XS4ALL"} {#channel-detail-text-hd-total channel="Omroep Limburg / L1" total="6"} Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij Youfone met Begin Gemist opnieuw te starten. {#channel-detail-text-app-some channel="Omroep Limburg / L1" total="8"}
{#channel-detail-table-intro channel="Omroep Limburg / L1"}

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

{#channel-detail-check-title channel="Omroep Limburg / L1"}

Meer zenders in de categorie regionaal