100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland is de publieke omroep van de provincie Zeeland. De omroep richt zich op het informeren van de inwoners van de provincie met nieuws, actualiteiten en achtergronden uit en over Zeeland via een radiostation en een televisiezender. Omroep Zeeland ging van start in 1988 en de omroep is sinds 1997 op televisie actief.

De omroep is gevestigd in een studio in Oost-Souburg. De televisiezender van Omroep Zeeland is populair onder de Zeeuwse bevolking en biedt in eerste instantie actueel regionaal nieuws aan middels het nieuwsbulletin Zeeland Nu. Daarnaast is er in de programmering ruimte voor sport, cultuur, evenementen en achtergrondverhalen die interessant of van belang zijn voor de inwoners van de provincie. Denk daarbij aan programma’s zoals bijvoorbeeld Weg Van Water, Verzeeuwigd, Evenement Van De Week, Zeeuwen In The West, Trugkieke, Binnenstebuiten, Onze Club en Kijk Op Zeeland.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Omroep Zeeland

Al onze providers hebben de tv-zender Omroep Zeeland in het basispakket. Omroep Zeeland is bij 5 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij Youfone met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Omroep Zeeland via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Omroep Zeeland per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Online.nl
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal