100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Omrop Fryslan

De regionale omroep Omrop Fryslan is een Friese televisiezender waarop voornamelijk in het Fries wordt uitgezonden. Omrop Fryslan is de enige Friestalige zender in Nederland en geldt als één van de oudste regionale omroepen van ons land. De regionale omroep bestaat in deze provincie namelijk al sinds 1946, toen nog Regionale Omroep Noord genaamd.

De televisiezender Omrop Fryslan ging in 1994 van start met uitzenden. Naast het uitzenden van nieuws en actualiteiten over en uit de provincie in het nieuwsbulletin Fryslan Hjoed, heeft de zender als doel het in stand houden en versterken van de Friese cultuur en identiteit.

In de programmering vind je dan ook een gevarieerd aanbod aan programma’s met thema’s die interessant zijn voor de inwoners van Friesland. Denk aan programma’s zoals bijvoorbeeld Wat Seist?, Hea!, Klipkar TV, De Middei Fan Fryslan op TV, Op & Ut Op TV, Gewest Fryslan en It Polytburo.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Omrop Fryslan

Al onze providers hebben de tv-zender Omrop Fryslan in het basispakket. Omrop Fryslan is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Omrop Fryslan via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Omrop Fryslan per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal