100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Paramount Network

Per 24 mei 2022 is de tv-zender Spike verdwenen en kun je op dat kanaal kijken naar Paramount Network. Spike was een van de zenders van mediabedrijf ViacomCBS die sinds kort door het leven gaat onder de naam Paramount Global. Als reden voor de zenderwijziging geeft Paramount de veranderende behoefte en voorkeuren van de kijker.

Op Paramount Network zie je de beste series en films van eigenaar Paramount Global. Je kijkt naar oude bekende series als Star Trek: Enterprise en Yellowstone. Ook kun je bij Paramount Network terecht voor filmklassiekers als Forrest Gump, The Godfather en Ordinary People. Maar het zijn niet alleen de klassiekers die je kunt bekijken. De animatiefilm Sonic The Hedgehog heeft bijvoorbeeld bij Paramount Network z’n première op de Nederlandse televisie beleeft.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Paramount Network

Al onze providers hebben de tv-zender Paramount Network in het basispakket. Daarnaast is Paramount Network bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Paramount Network online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Paramount Network per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment