100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Regio TV Utrecht

Het kanaal Regio TV Utrecht is de regionale televisiezender voor de provincie Utrecht. De zender is eigendom van de regionale publieke omroep RTV Utrecht en zendt sinds 2000 uit op televisie. De hoofdmoot van de programmering bestaat uit nieuws uit en over de provincie en de stad Utrecht. Het laatste nieuws wordt ieder half uur vertoond in het programma UNieuws.

Ook worden er uitzendingen van het NOS Journaal uitgezonden. Verder vind je in de programmering een interessant aanbod van programma’s met onderwerpen die van belang zijn voor de inwoners van de provincie of onderwerpen die voor hen boeiend kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan programma’s over sport, natuur, kunst en cultuur, evenals achtergronden bij het regionale nieuws. Je ziet op deze zender dan ook programma’s zoals Mooi Utrecht, Keuken Van Utrecht, RegioNED en Uvandaag.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Regio TV Utrecht

Al onze providers hebben de tv-zender Regio TV Utrecht in het basispakket. Regio TV Utrecht is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Regio TV Utrecht via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Regio TV Utrecht per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal